Már webböngészőben is elérhető az Apple Music

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple múlt héten elindította az Apple Music webes változatát, egyelőre még csak bétaként.

Amennyiben már rendelkezel Apple Music előfizetéssel, a beta.music.apple.com linkre kattintva webböngészőben is elérheted a teljes zenegyűjteményed.

Bejelentkezés nélkül egy kicsit kevésbé hasznos az oldal, ugyanis úgy az elérhető számokból csak 30 másodpercet hallgathatsz meg, igaz, ebben nincsen semmi meglepő.

A webalkalmazásból az iOS-es Zene alkalmazás legtöbb funkciója elérhető, egyedüli látványos hiányosságként az említhető, hogy nem lehet feliratkozni a szolgáltatásra, de az Apple azt ígéri, hogy ez a későbbiekben be fog futni.

A TechCrunch beszámolójából kiderül, hogy az Apple jelenleg még felhasználói visszajelzésekre számít, hogy még jobbá tegyék a webes Apple Music-ot. Ennek ellenére a felületen nem lehet egyszerűen bejelenteni, ha hibát találna az ember.

Az Apple Music növekedéséhez elengedhetetlen volt ez a webes verzió is, hiszen így Linuxról, Windows-ról (igaz iTunes van rá, de az Apple azt idén nyáron eltemette) és ChromeOS-ről is elérhetővé vált a szolgáltatás.

Személy szerint nekem az tetszik a legjobban az új Apple Music webalkalmazásban, hogy alkalmazkodik a sötét módhoz is:

Ha Apple Music előfizető vagy, örülsz neki, hogy mostantól több helyről is elérheted a zenéidet?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Nem nagyon szeretem, ha valamiért rendszeresen kell fizetni, de a Spotify családi csomagja kihagyhatatlan volt. Nekem az verhetetlennek tűnik funkcióit tekintve. Nem gondolom hogy átállnék másra már.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!