fbpx Skip to content

Az iOS 11 egyik újdonsága volt a teljesen megújult App Store, amiben helyet kapott a Ma fül, ahol az Apple rendszeresen összegyűjt néhány hasznos alkalmazást egy történetbe.

Miután elképzelhető, hogy nem nézed minden héten az App Store Ma fülét, úgy döntöttünk, hogy az érdekesebbeket átemeljük ide is. Mai sztorink a “Merülj el a Mario Kart Tourban”.

Taposs a gázra, lökd meg egy kicsit Luigit, suhanj el ügyesen Bowser mellett, és törj előre a csapat mögül! A Nintendo először 1992-ben megjelent legendás játéka, a Mario Kart sorozat megadta a kellő alaphangot az izgalmas árkád-versenyjátékoknak – és most már iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Mario Kart Tour jóvoltából. Elmondjuk, mit várhatsz a minden részletében gondosan kidolgozott, szórakoztató versenytől.

Versenyezd körbe a világot

A Mario Kart Tour változatos helyszínekre repít el világszerte. Vannak pályái New Yorkban, Tokióban, Párizsban és más izgalmas nagyvárosokban is. És nem lenne igazi a Mario Kart, ha nem sorakoztatna fel néhány klasszikus pályát is a franchise gazdag történetéből.

Sőt mi több, ez a versenysorozat soha nem ér véget. Lesznek különböző városokon alapuló versenyek, és a szereplők is stílust váltanak a helyszínnek megfelelően. Például, amikor Mario megérkezik New Yorkba, akkor épp úgy öltözik, mintha egy népszerű zenekar tagja volna. Jókedvre fel!

Keresd meg a legjobb párosítást

A Mario Kart Tour magán viseli a játék klasszikus jegyeit: megvannak benne a vad ugratások és a levágások a gombát, kagylót vagy más erőszerző elemeket rejtő dobozok felé. Ugyanakkor néhány új trükkel is szolgál.

A különböző karakterek, járművek és siklószárnyak különböző pályákon jeleskednek a képességeikkel, és a sikeres manőverekért szuper bónuszok is járnak. Ha a megfelelő karaktert a megfelelő pályával kombinálod, egy helyett három tárgyat is fel tudsz egyszerre venni, ha pedig a megfelelő járművet választod, azzal megdobhatod egy kicsit a pontszámodat.

Ha három tárgynak van helyed, és azt sikerül három egyforma elemmel feltölteni, akkor aktiválod az őrjöngő módot, amelyben átmenetileg sebezhetetlen leszel, az adott tárgyat pedig korlátlanul használhatod. Viszlát, nyolcadik hely, szevasz, kockás zászló!

[appstore id=”1293634699″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok