fbpx Skip to content

Az Apple az AirPods megjelenése óta nem változtatott a töltőtok kinézetén, a kezdetektől csak fehér tokkal kapható a vezeték nélküli fülhallgató.

Az cupertinói vállalat koreai weboldalán bukkant fel egy nem mindennapi reklám, amit a MacRumors szúrt ki.

A kisfilmben többféle színes, figurákkal ellátott AirPods töltőtok tartó szerepel. Láthatunk hamburgeres, sültkrumplis, kaktuszos és különböző állatfigurákkal ellátott, színesebbnél színesebb tartókat is. Az Apple nem árul ilyesfajta tartókat, a célja a videó közzétételével az volt, hogy a koreai felhasználók kreatív ötleteit mutassa be, hogy azok milyen változatos tartókat alkottak meg az AirPods töltőtokjához.

Ilyen tokokat egyébként több helyen is beszerezhetünk, az Amazonon és a dbrand oldalán is rengeteg közül válogathatunk, ha nem elég számunkra csak az egyszerű fehér kivitel. Arról nincs információ, hogy esetleg az Apple értékesítene-e ilyen tokokat a jövőben, de ha nem is feltétlenül az ilyen típusú tartóra, hanem az egyszerű(bb), az iPhone tokokhoz és az Apple Watch szíjakhoz színekben passzolóakra biztosan lenne kereslet.

https://youtu.be/JknUOHDwSbI

Te használsz valamilyen vicces tartót az AirPods-od töltőtokján?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    az Apple nem árul sem novelty, sem saját tokokat. amiket linkeltél az Incase és Catalyst.

  2. Avatar for kukac7 kukac7 says:

    a cikkben “ilyesfajta” tokok vannak, marka megjeloles nelkul.
    se a novelty, sem a sajat markas megjeloles nem szerepel. (arrol nem beszelve, en a brandet fel sem ismertem a video vagy a kep alapjan.)
    en naivan arra gondoltam “ilyesfajta” tokokra, hogy airpods tokok, barmilyen markatol fuggetlenul.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for kukac7 Avatar for Jadeye