fbpx Skip to content

Ha augusztus vége, akkor iskolakezdési akció! Nincs ez másként idén sem, és az iSTYLE jóvoltából most valóban hihetetlen ajánlatok várnak benneteket Mac-re és iPadre egyaránt!

Az iSTYLE „Vissza a suliba!” promóció évről-évre igyekszik a lehető legkedvezőbb lehetőségeket biztosítani a diákok számára. Idén több olyan ajánlatuk is van, aminek az igénybevételéhez nem is kell felsőoktatási diákigazolvány. Tehát szinte mindenkinek érdemes körülnézni.

Mac és iPad ajánlatok

  • 60 000 Ft kedvezmény minden teljes árú Mac-re!
  • Kiemelt akciók a 2017-es 10,5”-es iPad Pro-ra!

Elsőre nem hittünk a szemünknek, az eredeti ár közel felért vihetitek most haza a 2017-es 10,5” iPad Pro 512 GB-os verzióját, tehát 239 900 Ft-ért! Ez a valóban nagy tárhellyel rendelkező modell hibátlan választás az iskolába, illetve munkaeszközként cégekhez is, főleg az új iPadOS miatt, ami néhány hét múlva jelenik majd meg!

A Mac-re vonatkozó akció viszont csak felsőoktatási diákigazolvánnyal érvényes, tehát ha nektek nincs, akkor az a feladatotok, hogy keressetek egy olyan barátot, rokont, ismerőst, aki rendelkezik ilyennel… Sőt, olyat is kereshettek, aki ilyen intézményben dolgozik, mert számára is elérhető a kedvezmény!

Idén sok újdonságot már nem várunk a Mac-kel kapcsolatosan, legalábbis ezekről biztos információnk nincsen, így az alacsonyabb kategóriákban jobb akció vélhetően nem lesz. A fix kedvezmény értelemszerűen annál nagyobb kedvezményt jelent, minél kisebb egy eredeti termék ára. Az iSTYLE-nál idén ezeket a kedvezményeket akkor is igénybe veheted, ha nem szeretnéd egyösszegben kifizetni a termék árát, és persze kamatot sem szeretnél fizetni. 

Amennyiben ez is érdekes, úgy válogathatsz a Cetelem részletfizetési konstrukciói közül, melyek segítségével 10, 15 vagy 20 havi hitelre akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel elviheted a kiszemelt modellt.

Nézzétek meg őket ti is az iSTYLE hivatalos oldalán, vagy érdeklődjetek az iSTYLE üzletek valamelyikében. 

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Egészen hihhhhetetlen, hogy egy 2 éves modellt féláron lehet hazavinni :smile: :smile: :smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for onderon

Népszerű hozzászólások

  1. Egészen hihhhhetetlen, hogy egy 2 éves modellt féláron lehet hazavinni :smile: :smile: :smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for onderon