Megjelent a watchOS 5.3.1 – biztonsági hibák javítása

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kicsit több mint egy hónappal a watchOS 5.3 megjelenése után az Apple végre elérhetővé tette a watchOS 5.3.1-es frissítést.

Az új verzió várhatóan elsősorban ugyanazt a biztonsági hibát javítja, ami az iOS 12.4 esetén lehetővé tette a jailbreaket.

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord a cikkben ezeket: Telepítés.

Újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

A watchOS 5.3.1 fontos biztonsági frissítéseket tartalmaz, és minden felhasználó számára ajánlott.

Telepítés

A hivatalos verzió buildje 16U600.

A frissítés az iPhone-on a Watch appon belül az Általános / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el, tehát OTA frissítésként.

Lehetséges hibák

Ha esetleg azt tapasztalnánk, hogy a frissítési folyamat megszakadt, akkor várjunk, ha pedig az óra már a piros felkiáltójelet mutatja, akkor az ebben a támogatási dokumentumban található lehetőségeket lehet megpróbálni az óra szervizbe vitele előtt:

Mint minden frissítés után, itt is elképzelhető, hogy lesznek hibák. Így amennyiben gyorsabb merülést, vagy furcsa dolgokat produkál az Apple Watch, érdemes visszaállítani és újra beállítani.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Linkgyűjtemény

A watchOS 5-ről szóló összes cikkünk megtalálható a watchOS 5 címke alatt

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. krumpli says:

    Csak nekem tűnik úgy, hogy sokkal hamarabb merül az órám a frissítés óta? Van amikor este még 60-70% van, most meg nap közben már csak 50%. Nem használom másképp, nem is igazán indítok alkalmazásokat az órán. Series 3.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!