fbpx Skip to content

Az Apple gyakran tölt fel YouTube csatornájára Shot on iPhone reklámokat, amelyekben a hangsúly az iPhone-nal való videózáson, valamint fotózáson van.

Ezúttal egy másik kontextusból közelítették meg a kampányt, 16 zenésszel dolgoztak együtt, amiről a 9to5Mac is beszámolt.

A kampányban ismert előadóművészek vettek részt, és a három új Shot on iPhone videóban Florence + the Machine, FKA Twigs és Kamasi Washington backstage pillanatait és magát a koncertet mutatják be.

A felvételek a TBWA / Media Arts Lab érdeme, akikkel az Apple évek óta dolgozik együtt. Mind a három videó iPhone XS-sel készült, de használtak hozzá kiegészítő hardveres és szoftveres elemeket is. A kampány során fotók is készültek, melyek a sztárok backstage és koncert pillanatait mutatják és az USA-ban az egyes hirdetőtáblákon köszönnek vissza.

A kampányban résztvevő előadók névsora:

FKA Twigs, Chai, Kacey Musgraves, Kamasi Washington, Florence + the Machine, Tyler, the Creator, Idles, Lizzo, Travis Scott, Tierra Whack, Leon Bridges, Skrillex, Sebastian Yatra, Jay de la Cueva, Gaye Su Akyol, Little Big.

Florence + The Machine – Shot on iPhone XS – On Tour

FKA Twigs: Shot on iPhone XS – On Tour

Kamasi Washington: Shot on iPhone XS – On Tour

Neked van kedvenced ezek közül?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.