fbpx Skip to content

A Xeropan legújabb fejlesztésének köszönhetően pár perc leforgása alatt beszélgethetünk akár az angol királynővel, foglalhatunk hotel szobát és még egy állásinterjún is kipróbálhatjuk magunkat.

Az új Xeropan 3.0 legkiemelkedőbb újdonságai a mesterséges intelligencia alapú chat-botok, amelyek szituációs beszélgetésekben megtanítják a tanulókat az angol nyelv használatára.

“A robotokkal úgy beszélgethetnek a tanulók, mintha valós személyek lennének. Egyiküket már negyvenketten feleségül is kérték.” – árulta el AlGharawi Attila. A tanulók gyakorolhatják a taxirendelést, a hotelfoglalást, állásinterjún való beszélgetést és még sok izgalmas szituációt. “A leglelkesebb tanulók 4–4,5 órán át is képesek voltak egyhuzamban a robottal társalogni.” – tette hozzá az alapító.

AlGharawi Attila a következőket emelte még ki a beszélgetés funkció kapcsán: 

“A Xeropan fejlesztése során a hangfelismerő technológiák iránti hatalmas igénnyel szembesültünk. A mai kor nyelvtanulói anyanyelvi szintre szeretnék fejleszteni a nyelvtudásukat anélkül, hogy fizikailag részt kellene venniük az órákon. A Xeropan 3.0 azt a lehetőséget kínálja fel a tanulóknak, hogy bármikor, bárhol a világon fejleszthetik nyelvi készségeiket a chat-botokkal folytatott élő beszélgetések és a különböző helyesírási és nyelvtani leckék segítségével.”

A Xeropan egy angolnyelv-oktató alkalmazás mobil eszközökre és asztali gépekre, és különlegessége abban rejlik, hogy jelenleg ez az egyetlen olyan alkalmazás a piacán belül, amely 100%-ban játékos megközelítéssel oktatja a nyelvet. A több mint 60 téma, 1400 lecke és 8000 kifejezés 3+ évnyi tananyagot biztosít a tanulóknak az alapfoktól a felsőfokig.

A tanulók az alkalmazás játékosságával már az első pillanatban találkozhatnak, hiszen egy történet kellős közepébe csöppenek. Megismerkednek a 2157-ből érkezett Max Professzorral aki az időutazó történetén át segít a felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt az angol készségeik fejlesztésében. A játék során 12 szigeten és 12 történelmi koron át vezeti el a tanulókat. Minden szigeten egyre magasabb nyelvi szinttel kell szembenézniük, amivel folyamatosan fejlesztik a szókincsüket, a nyelvtani tudásukat, szövegértésüket és mostmár a beszédkészségüket is.

Játék a nyelvtanulás! Próbáld ki te is ingyenesen!

Az alkalmazás letölthető iOS-re, Androidra és kipróbálható weben is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok