Két Apple reklámot is jelöltek Emmy-díjra a “Kiemelkedő Reklám” kategóriában

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felfedték az idei Emmy-díj jelöltjeit, amelyből az Apple sem maradt ki, a Nike és a Netflix mellett ők is versengenek az Emmy-ért.

Az Apple két reklámját is jelölték idén a “Kiemelkedő Reklám” kategóriában, amiről az iDownloadBlog is beszámolt.

Idén ebben a kategóriában olyan nagy márkákat jelöltek, mint a Nike, az Apple és a Netflix. Az Apple két jelölést is kapott, a Behind a Mac – Make Something Wonderful és a Shot on iPhone XS – Don’t mess with Mother című reklámok lettek a kiválasztottak. Mindkettőt a TBWA / Media Arts Lab készítette, akikkel a cupertinói vállalat egyébként már hosszú ideje együttműködik.

A tavaly októberben debütáló Behind a Mac – Make Something Wonderful egy egyszerű, letisztult, fekete-fehér képeket bemutató reklám, melyben a felhasználók a MacBookok mögött dolgoznak, tanulnak vagy csak valami nagyszerűt alkotnak:

https://youtu.be/RBDxZYLi630

A Shot on iPhone XS – Don’t mess with Mother videót az Apple idén áprilisban tette közzé, melyben a Föld kapta a főszerepet:

https://youtu.be/Fmhdx_kRd-w

Az idei Emmy díjátadó gála szeptember 22-én esedékes.

Neked hogy tetszik a két reklám? Szerinted megérdemlik az Emmy-t?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. elég volt bono, és görgettem is tovább :face_vomiting:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!