Hello utazó: ennél egyszerűbben nem köthetsz utasbiztosítást iPhone-ról!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A biztosításra manapság mindenki csak legyint, pedig sok esetben fontos lehet, főleg ha gyerekekkel tesszük meg az utat, rájuk fokozottan figyelni kell, és egy apró sérülés miatt is mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk külföldön, ha úgy adódik.

A hello2U alkalmazás segítésével könnyedén, akár az indulás előtt néhány órával is köthetünk biztosítást, vagy pedig az utazás alatt hosszabbíthatjuk meg azt, amire ilyen gyorsan és könnyedén eddig nem volt alkalmunk!

Az alkalmazás indítása után megadhatjuk, hogy éppen milyen utazásra megyünk, legyen az tengerpart, vagy akár extrém sport, síelés, városlátogatás, esetleg túra. Minden egyes úthoz megfelelő biztosítást köthetünk, amit az árak is tükröznek.

Ezután megadjuk, hogy mettől-meddig terjed az utazásunk, milyen közlekedési eszközzel megyünk, mert adott esetben a repülő késésért is kártérítést kaphatunk, végül pedig az utasok számát kell megadnunk és kiválasztatunk a számunkra megfelelő csomagot, ami lehet a START, OPTIMUM, vagy PREMIUM is!

50% visszajár a baleset- és kármentes utazásod díjából!

Kösd meg utasbiztosításodat 2019.08.31-ig, és ha minden jól alakul és nem ér kár az utad során, a befizetett díjad felét az utazásod lejárta utáni 9. napon pár kattintással visszaigényelheted.

A visszaigényelt összeget kétféle módon használhatod fel:

 • Kérhetsz érte utasbiztosítási kupont, amit felhasználhatsz egy következő utazásodnál, vagy elküldheted bármelyik ismerősödnek, ha éppen utazás előtt áll és ő is beválthatja hello Utazó szerződés kötésekor a biztosítási díjának csökkentésére.
 • Felajánlhatod jótékony célra.

Miért érdemes a hello2U alkalmazást használni?

 • Kármentességi bónuszt kapsz, ami azt jelenti, hogy ha a biztosított utad alatt nem ér kár, gyűjtheted az appban a bónusz pontjaidat és azzal később rendelkezhetsz, vagy jótékonykodhatsz belőle, vagy felhasználod majd egy későbbi biztosításnál.
 • Járatkésés esetén azonnali kártérítés és leegyszerűsített ügyintézési folyamat az appon keresztül, gyorsan, kényelmesen.
 • Meghosszabbítható a biztosításod bárhonnan a világból az appon keresztül.

Extra funkciók az appban – hogy igazán a segítségedre legyenek!

 • pakoláshoz ellenőrzőlista
 • irataidhoz digitális tároló
 • kárbejelentés az appon keresztül
 • SOS segítségkérés a nap 24 órájában

Összességében a hello2U kötelező alkalmazás, ha utazni fogunk a jövőben. Minimális tárhely igénye miatt is megfér a telefonon, így ha bármikor szükségünk van biztosításra egy utazáshoz, kényelmesen használhatjuk iOS-en és androidos készülékeken is!

Ezek még érdekelhetnek:


Címkék:

Népszerű hozzászólások

 1. tyson7 says:

  Ez gondolom szponzor hirdetés vagy reklám,hogy a negatív hozzászólások törölve lettek :joy::see_no_evil:

 2. Szóval, ahogy a te második hozzászólásod úgy az, ami itt volt sem saját tapasztalatot vagy beszámolót írt le, hanem egy véleményt a postáról, aminek semmi köze a cikkhez. Amennyiben az lenne a tapasztalat, hogy tényleg nem fizetett vagy bármi ilyesmi, jogos lenne a hozzászólás, de ebben az esetben nem helyén való.

  Remélem így érthető.

 3. tyson7 says:

  Sajnos tapasztalatból írom Hogy a posta nem szeret fizetni (utazási irodát üzemeltetünk).

 4. Így már más, de ez ugye nem jött le az első kommentből. :slight_smile:

 5. Ahogy megláttam hogy a Posta biztosító egy mókásabb felülete, azonnal letöröltem. Olyan huzavona tőlük pénz visszaigényelni, hogy nem éri meg annyi energiát fektetni bele. Sajnos tapasztalat. Nem ajánlott, inkább szívok a netes kitöltőkkel 1 órát, de ha gebasz van számíthatok rájuk. Posta rgy tróger cég, minden szempontból.

 6. Generali EUB:

  • Igényelhető online
  • Mindig rendelkezésre állnak
  • Tisztességesen fizetnek
  • Nem kérnek soha papírt

  Csak ajánlani tudom őket.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!