iSamurai: továbbra is tart az év legnagyobb iPhone kijelző csere akciója!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg télen az akkumulátor problémákkal, addig nyáron legtöbbször a törött kijelzőkkel találkoznak az iPhone felhasználók és sajnos az utóbbi nem éppen tartozik az olcsó szerviz költségek közé.

Az iSamurai gondol a nyári problémákra is, és akár 40%-os kedvezménnyel cseréli az egyes iPhone kijelzőket: a fesztiválszezon végéig közel másfél hónapon keresztül mindet, az iPhone 5-től kezdve egészen az iPhone 8 Plus-ig hihetetlen áron cseréljük!

Miért válassz minket, az iSamurai-t?

A felhasznált alkatrészek az elérhető legjobb minőségűek a kompromisszummentes javítás érdekében. Az idei év legnagyobb akciójának keretén belül most utángyártott kijelző áron juthatsz a gyári minőséghez és színvonalas szervizszolgáltatáshoz. Szervizünk történetének eddigi legnagyobb mértékű akciójával szeretnénk megköszönni a támogatásotokat, és a bizalmat, ami segített minket piacvezetővé válni az elmúlt 5 évben.

Célunk ügyfeleink maximális elégedettsége. Piacvezető szervizként biztosítani tudjuk a legjobb minőségű kijelzőket, amik kompromisszummentes megoldást jelentenek és szervizeseink sok éves rutinnal rendelkeznek, így a végeredményre se lehet panasz. A javítás minőségét sok apró részlet befolyásolja: a megfelelő szervizháttér, a szervizes felkészültsége, az illesztések precizitása, a sérült szerelékek pótlása, a gyári technológia használata, és így tovább…

A kijelző cseréje esetén az iPhone 6s modelltől felfelé kulcsfontosságú a vízzáró ragasztóréteg pótlása, hogy a készülék megőrizze cseppálló tulajdonságát. Sérült kijelzővel a készülék belseje is nagyobb veszélynek van kitéve. Tapasztalatunk alapján ezek a részletek sok másik szervizben a legtöbb esetben kimaradnak, melyek a használat során működésbeli problémákat okozhatnak, amit senki se szeretne, hiszen nem ezért fizet.

A még hátralévő, egy hónapon át, augusztus 25-ig, vagyis a Strand fesztivál végéig az iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, SE, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus készülékek kijelzőjét kedvezményes, akár -40%-os áron cseréljük, a szokásos 6 hónap garanciával, 1 óra alatt – a részletekért kattints ide.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!