A Slashleaks-en megjelent pár kép az iPhone 11 állítólagos alaplapjáról

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy egyre közelebb kerülünk az iPhone 11 őszi bemutatójához, egyre több kiszivárgott alkatrésszel találkozhatunk.

Most a Slashleaks-en publikáltak pár képet az új telefon állítólagos alaplapjáról, ami elég jelentős belső változásokat sejtet, bár azt egyelőre értelemszerűen nem lehet tudni, hogy valóban az új iPhone alaplapja van-e a képeken.

Az iPhone X-ben az Apple L alakú, dupla rétegű alaplapra váltott a jobb helykihasználás érdekében és ezt a megoldást használták az XS-nél és az XR-nél is. Ha a képeken valóban az új iPhone alaplapja látható, akkor úgy néz ki, hogy visszaállnak a megszokottabb, téglalap-szerű kialakításra.

A kiszivárgás szerint erre az új hátlapi kamerarendszer és a nagyobb akkumulátor miatt van szüksége az Apple-nek. Az új alaplap feltehetően a telefon jobb oldalán lesz, a bal oldalt pedig az akkumulátor tölti majd ki.

Az új hátlapi kamerarendszerről bővebben ide bökve olvashatsz, a nagyobb akkumulátorról és az új telefonokba kerülő, a feltételezések szerint kétirányú vezeték nélküli töltésről pedig itt tudhatsz meg új részleteket.

Az új iPhone-okat az Apple valószínűleg idén szeptemberben fogja bemutatni, úgyhogy majdnem biztos, hogy nem ez lesz az egyetlen kiszivárgott alkatrész, amivel addig találkozunk.

Szerinted tényleg az új iPhone alaplapja van a képeken?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Milyen jó, hogy ahány apple oldal annyiféle cikk lát napvilágot. /spoiler/iMagazin-on/spoiler/ az a cikk, hogy ez csak az XR alaplapja lesz és ott azt írják, hogy jelenleg is oszlopos az XR alaplapja és csak az XS és XS MAX alaplapja L alakú, akkor most melyik az igaz? :smiley:

  2. Jadeye says:

    az Apple-ön kívül senki nem tud semmit. (az iMagazin nem az Apple, hiszen akkor nem is tehetnének ki ilyenről cikket sem.)

    a külföldi oldalak is csak találgatnak, és általában az iPhone 11 nevet írják mellé. a cikkben hivatkozott Slashleaks is azt írta, hogy iPhone XI, de valójában egyik eredeti forrás sem írta mellé, hogy ez most pontosan melyik modell lesz, csak annyit, hogy “new iPhone”. arra nem igazán lehet alapozni, hogy melyik modellnek van most hasonló alaplapja, hiszen az Apple bármikor megváltoztathat mindent.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!