fbpx Skip to content

Pár éve az iOS 10 egyik nagy újítása volt, hogy lehetővé tette a rendszer működéséhez nem feltétlenül szükséges gyári alkalmazások “törlését”.

Nem valódi törlésről volt szó, inkább csak arról, hogy az alkalmazás ikonját elrejtette a rendszer a főképernyőről és egy pillanat alatt vissza lehetett hozni a törölt alkalmazást az App Store segítségével. A watchOS 6 végre elhozza ezt a funkciót az óránkra is.

Az Apple évről-évre több alkalmazást ad általában az operációs rendszereivel és ez idén sincs másképp a watchOS esetén. A 6-os verzió elhozza az App Store-t, a Hangoskönyveket, a Számológépet, a Ciklust, a Zajt és a Hangjegyzeteket is az órára, ezzel tovább növelve az órán lévő alkalmazások számát.

Szerencsére gond egy szál se, mostantól a gyári alkalmazások többsége az órán is “törölhető”, szóval nem kell többé fél óráig rendezgetned az ikonokat, hogy ne zavarjon a Világóra vagy a Walkie-Talkie.

Ha esetleg telepítetted volna a bétát, de nem tudod kiikszelni a gyári alkalmazásokat, ne rémülj meg, a TechCrunch a beszámolójában kitért rá, hogy a funkció jelenleg még nem működik.

Te melyik alkalmazásokat száműznéd Apple Watch-od főképernyőjéről?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.