fbpx Skip to content

Az Apple Watch a legszemélyesebb eszközöd az Apple szerint és ez nem véletlenül van így. A rengeteg számlap és szíj kombinációval tényleg testre lehet szabni az óra kinézetét.

Apple Watch alkalmazások

Éppen ezért az Apple minden évben új szíjakat és új számlapokat ad ki, hogy ezzel még több lehetőséget biztosítson az Apple Watch felhasználók számára. Ez idén sincs másképp, ugyanis a watchOS 6 ősszel hat új számlapot hoz. De sajnos ezen hat közül négy használatához a legújabb órára lesz szükség.

A “Modular Compact”, “Gradient”, “Solar Dial” és “California” számlapok ugyanis úgy néz ki, hogy csak a Series 4 Apple Watch-okon lesznek elérhetőek.

A “Numberals Mono” és a “Numerals Duo” viszont a régebbi órákon is működni fog.

Igazából érthető, hogy miért döntött így az Apple, hiszen a négy exkluzív számlap közül három olyan elrendezést használ, ami kihasználja a Series 4 nagyobb kijelzőjét, a “Modular Compact” pedig egy olyan komplikáció méretet használ alul, ami csak a Series 4-re volt eddig elérhető.

Sajnos nem lehet olyan Apple Watch-ot venni, amin az összes számlap elérhető, hiszen például az “Explorer” számlaphoz LTE-s modell kell, a Nike számlapokhoz Apple Watch Nike+, és még ott vannak a Hermès modellekhez kötött darabok is…

Ha van Apple Watch-od, melyik generáció és melyik számlapot használod rajta?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok