fbpx Skip to content

Az elmúlt években sok Apple Watch szíjat teszteltünk már, viszont szinte alig találni a piacon szép, igényesen kidolgozott, valódi bőr szíjat. Ezen kritériumok alapján találtunk rá a Nomad Leather Straps bőrszíjaira, melyek a piacon elérhető legkiválóbb amerikai cserzőműhely, a Horween bőreiből készültek.

A cég nem csak Apple Watch felhasználókra gondolt: az összes óraszíjhoz választhatunk hozzáillő AirPods tokot is, hogy teljes legyen az összkép. ?

Modern szíj

A Nomad Apple Watch szíjai a Horween különleges minőségű bőreiből készülnek, mely az idő során egyedi megjelenést kölcsönöz a szíjnak. A bőr érésével minden szíjnak más-más színe lesz, így biztosan nem találunk két ugyanolyat.

A felhasznált Horween bőr kivételesen minőségi és innovatív anyag, mely felszínén egy úgynevezett patina képződik, vagyis egy sötétebb fényt kap a szíj. A bőr puhaságának köszönhetően a szíj könnyedén felveszi a csuklónk formáját pár óra után, ezzel biztosítva az egész napos kényelmes viseletet. Az adapter tökéletesen illeszkedik az órához, így sehol sem fog elállni vagy lötyögni a szíj.

A bőrszíjak jelenleg három színben érhetőek el a Nomad honlapján – fekete, sötétbarna, bézs – mind 38/40mm-es, mind 42/44mm-es Apple Watch-okra egyaránt. Mindhárom színnél kiválaszthatjuk a nekünk legjobban tetsző adapter és csat színét, mely lehet fekete, ezüst vagy éppen arany.

“Matching” AirPods tok

A Nomad gondolt az AirPods felhasználókra is, így a szíjakhoz passzoló színekben gyártott AirPods tokot is. Nekem a szíjból a bézs színű tetszett a legjobban, szóval a hozzá illő AirPods tokot is muszáj volt megkaparintanom. ??‍♀️ Az AirPods tok ugyanabból a bőrből készült, mint a szíjak, tehát idővel ez is szépen sötétedni fog.

A két részből álló AirPods tok ütésálló és véd a karcoktól is, mialatt egy elegáns megjelenést kölcsönöz a fülhallgatónknak, illetve a vékony kialakításnak köszönhetően kényelmesen elfér a zsebünkben is. A tok természetesen működik a vezeték nélküli töltőkkel is, így nyugodtan használhatjuk AirPods 2-vel is.

Elmondható, hogy a Nomad termékek bármelyike minőségi anyagból, és megmunkálással készül. Mi a tesztünk óta is elégedetten használjuk, a Nomad webshopjában megvásárolhatóak ezek és más Nomad termékek is!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok