Magyar fejlesztés: CSAKDIÁK – keress diák munkát az iPhone-odon!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aki diák, pontosan tudja, milyen időt rabló és körülményes megfelelő diákmunkát találni akár nyárra, akár év közben suli mellé.

CSAKDIAK Diák munka - App Store alkalmazás

A CSAKDIÁK térképes munkakereső alkalmazás ingyenes és csak a diákok részére készült. Egy helyen több száz (jelenleg 800+) munkalehetőség érhető el országosan.

Az alkalmazásban a regisztrált cégek és iskolaszövetkezetek ajánlatai találhatók. Az egész érdekessége, hogy térképes, azaz pillanatok alatt szét lehet nézni, hogy van-e a környéken munkalehetőség, és rögtön megjelenik az órabér illetve hogy heti szinten mennyit kell dolgozni. Persze lehet szűrni is az érdeklődési körnek megfelelően, vagy akár egy jó munkát megosztani a barátokkal.  A jelentkezés még ennél is egyszerűbb, regisztráció után csak egy gombnyomás az egész.

Egy pár perces regisztráció szükséges ahhoz, hogy jelentkezni tudj a munkalehetőségekre. Be lehet állítani, hogy mikor érsz rá dolgozni, alkalmazkodva az iskola vagy egyéb más elfoglaltsághoz. A térképes nézeten kívül lista nézet is található, mely a tartózkodási hely távolságához mérten listázza az elérhető munkalehetőségeket. Egy gombnyomással lehet jelentkezni a szimpatikus munkára, akár egy szelfivel, önéletrajz nélkül is. 🤷🏻‍♂️😂

A CSAKDIÁK küldetése, hogy diákok igényeinek teljes mértékben megfelelő, 21. századi fejlesztés legyen, amelynek használata egyszerű, hogy az app által élménnyé váljon a munkakeresés. Térkép, szűrés, szabadszavas keresés, lista nézet, beépített útvonaltervező és még számos hasznos funkció segít abban, hogy minden diák megtalálja a közelében lévő legjobb munkát percek alatt!

Böngéssz a weboldalon, vagy töltsd le innen az alkalmazást:

  • Méret: 0 MB | Verzió:
  • Ár: | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!