fbpx Skip to content

Az online vásárlás egy elég érdekes dolog. Egyszerre vannak óriási előnyei, de persze nem egy hátránya is. Nyilván kifejezetten kényelmes, hiszen szinte bármit meg tudunk rendelni pár kattintással az ágyunkból is, de persze élőben addig nem látjuk a terméket, míg ki nem szállítják, aztán lehet csak akkor derül ki, hogy mégse tetszik. Sokszor kényelmesebbnek tűnhet az online vásárlás, mert nem kell elmennünk a boltba a termékért és nem nekünk kell haza cipelnünk se, azonban előfordulhat, hogy a házhoz szállítás díja olyan magas, hogy már megéri elmenni személyesen a boltba, főleg ha egy kisebb értékű terméket vásárolunk.

Látjuk, hogy szeretitek az akcióinkat és többen vásároltok, amikor épp fut egy, de lehet páratoknak, akik csak mondjuk egy olcsóbb tokot vásárolnátok, az a 10–15%-os kedvezmény nem annyira éri meg, ha a szállítás 890/1490 Ft, ami a termék árának egészen magas százaléka is lehet. Éppen ezért úgy gondoltuk, május 27. és 29. között leadott minimum 2000 Ft értékű rendeléseknél a szállítás költségét átvállaljuk tőletek. Jól hangzik, nem?

Érdemes néha-néha átfutni, hogy milyen újdonságaink vannak, hiszen lehet épp így fedezitek fel, hogy álmaitok tokja kapható nálunk vagy épp meguntátok a folyton tönkremenő gyári Apple kábeleket és inkább egy strapabíró MFi-sre újítanátok be, de persze az se kizárt, hogy az egy új Apple Watch szíj fogja felkelteni az érdeklődéseteket. A nyár közeledtével érdemes lehet Bluetooth hangszórókat, vízálló tokokat is beszerezni, hogy egy grillparti vagy épp egy nyaralás se hiányoljon semmi lényegeset.

Az akció csak minden 2000 Ft feletti rendelés esetén érvényes és felső értékhatár nincs.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok