15% kedvezmény minden iPhone tokra az iKiegészítők.hu-nál

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hihetetlen, de lassan itt a tavasz vége is, ami idén elég borúsra és hűvösre sikeredett, de ahogy a mondás is tartja, a májusi eső aranyat ér, így nem lehet okunk a panaszra. Lassan beköszöntenek a tényleg meleg napok és végre éjjelre is otthon hagyhatjuk a kabátot. A tavasz az újjászületésről szól a természetben, de ugyanezt miért ne húzhatnánk le a tech eszközeinkre is?

15% kedvezmény minden iPhone tokra az iKiegészítők.hu-nál

Nem kell persze hirtelen az összesből új, de lehet érdemes lecserélni a karcos fóliákat és az elkopott tokokat. A jó idő eljövetelével mi előszeretettel frissítjük fel kiegészítőinket, harsányabb színű tokot teszünk iPhone-unkra, vagy épp felkészítjük előre a nyári fesztiválszezonra egy jóféle ütésálló tokkal.

Nehéz dolog a jó iPhone tok megtalálása, hiszen fontos a készülék eredeti karakterisztikájának megtartása a biztonság megőrzése mellett. Vannak, akik ódzkodnak bármiféle tok használatától, nekik mondjuk nem nagyon kell ilyeneken törniük a fejüket, de aki pont új tok vásárlásán gondolkodik, annak adunk most pár tippet.

Aki bőr tokot szeretne, az nem tud mellényúlni egy jóféle Mujjo tokkal, amiből az egyszerű változaton túl bankkártya tartós és kihajtható is kapható nálunk. Akik viszont akár fém, akár iPad tok szerű kihajthatós változatra vágynak, azoknak gondolkodás nélkül a Laut márkát tudnánk jó szívvel ajánlani. A kemény tokok szerelmeseinek tökéletes választás lehetnek a Speck logóval ellátott termékek, amelyek már azért komoly esések ellen is védenek. Egy nyaralás során sokszor nem is az ejtések okozzák a legnagyobb kárt a telefonokban, hanem a víz, és ez ellen csak speciális tokokkal lehet védekezni, mint például a Catalyst vagy épp a DiCaPac tokjaival.

Mától vasárnapig az iKiegészítők.hu-n a gyári Apple termékeket leszámítva az összes iPhone tokra 15%-os kedvezmény van, ami azért nem hangzik rosszul! Te mire fogsz lecsapni?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Egy kicsit azért elszálltak ezekkel az árakkal…

  2. Nem kell megvenni, máshol kell megvenni, ennyi.
    Éjjel nappali sarki boltban se reklamálsz éjjel kettőkor mert drága a sör, nem?

  3. De a sarki boltban azért nem reklamálok mert tudom hogy azért drága a sör mert rajta van az “ügyeleti pótlék”. Az jogosan drágább. De itt azért nincs miért ennyivel drágábban adni.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!