Drink Different – Avagy végre egy Mac, aminek jó a hűtése!

A Cozy nevű kiegészítőgyártó készített egy “Drink Different” névre hallgató jégkocka formát, ami az eredeti Macintosh-ra hasonlító jégkockák készítését teszi lehetővé.

A “Drink Different” elég egyértelműen egy szóvicc az Apple “Think Different” kampányára, de itt nem érnek véget a jégkocka forma szójátékai.

Magán a formán ugyanis a “Stay thirsty, Stay foolish” olvasható, ami egy referencia Steve Jobs 2005-ös, a Stanford Egyetemen tartott beszédére, amit a “Stay hungry, Stay foolish” idézettel zárt.

A jégkocka forma szilikonból készült, ezért nem csak jég formálására használható, hanem a MacRumors szerint akár csokoládé, sütemény vagy szappan is készíthető vele.

A forma jelenleg asztroszürke színben érhető el előrendelésben 12,99 dollárért, vagyis durván 4000 forintért, Magyarországra (minimum) 6,99 dolláros szállítással, és később elvben majd klasszikus bézs és Granny Smith zöld színben is kapható lesz. Ráadásul a termék korlátozott darabszámú, “limited edition”, és a weboldal szerint még így is 3-4 hét, mire egyáltalán szállítani fogják azoknak, akik még belefértek a korlátozott darabszámba – már ha ez utóbbi nem csak valami marketingfogás.

Vannnak, akik szerint ez egy abszolút felesleges hülyeség és szinte semmire se jó. Ez eléggé szubjektív dolog, de azért mókás Macintosh formájú jégkockákat tenni az italodba, főleg, ha más almás barátokat hívsz át magadhoz. Arról nem is beszélve, hogy Apple rajongóknak ez egy tökéletes ajándék lehet.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Minden haztartasba… :slight_smile:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!