Lens – Instagram alkalmazás Apple Watch-ra

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Instagram már egy ideje megszüntette a hivatalos Apple Watch alkalmazását, ezért az órán gyakorlatilag csak az értesítéseket kapjuk meg, nem tudunk rájuk érdemben válaszolni, esetleg megnézni egy-egy felhasználót, listázni a privát üzeneteinket és így tovább…

Instagram alkalmazás Apple Watch-ra

A Lens segítségével azonban szinte mindent megtehetünk az Apple Watch-on is. Egy teljes értékű Instagram appot kapunk az óránkra, amivel nézhetjük a képeket, válaszolhatunk a hozzászólásokra, privát üzenetekre és mellette még a Story-kat is megnézhetjük az órán!

Amint letöltöttük az App Store-ból az appot, be kell jelentkeznünk az iPhone-on, és már használhatjuk is az órán:

Amennyiben szeretnénk minden funkciót használni, akkor érdemes azt a 699Ft-ot rááldozni a Pro verzióra, mert tényleg rendkívül jól működik az órán az alkalmazás, és minden szépen betölt, persze csak ha valakinek igénye van erre. 🤷🏻‍♂️ A Pro verzióban érhetjük el a Stories, az üzenetek, a felfedezés, a hozzászólások, a felhasználói profilok és a keresés funnkciókat:

Természetesen érdemes újabb órán érdemes futtatni az appot, mivel teljes egészében az eszközön fut. Így inkább az Apple Watch Series 3 és Series 4 tulajdonosoknak ajánljuk. A hírfolyam nézegetése mellett privát üzenetekre is válaszolhatunk, akár diktálva is, illetve megnézhetjük a saját profilunkat, és másokra is rákereshetünk, ha éppen erre lenne szükségünk.

Lens for Watch
  • Lens for Watch
  • Méret: 21.39 MB | Verzió: 1.4.4
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Alapjában véve így kéne kinéznie egy hivatalos Instagram alkalmazásnak, kár, hogy a nagy cégek lemondtak már az Apple Watch-ról, pedig az újabb hardver már bőven elegendő ezekhez az appokhoz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Nos nekem az ilyen keretprogramokkal csak olyan fenntartásaim vannak, h egy újabb adathalász alkalmazásnak nézünk elébe,
    Nem tudom ez a Lens ilyen szempontból mennyire megbízható.

  2. expa says:

    A 100%-ban magyar Instagram alkalmazás vajon mikor lesz iOS-re?

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!