Így töltheted le mások Instagram Story-jait iPhone-on!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alapjában véve az Instagram alkalmazás nem ad lehetőséget arra, hogy letölthesd mások Instagram Story-jait. Azonban számos lehetőség van erre weben, csupán a Google segítségét kell kérnünk.

instagram story letöltés

iPhone-on azonban sokkal kevesebb lehetőségünk van, főleg ha natív módon akarjuk ezt megoldani. Erre megoldás egy iOS alkalmazás, amiben csak be kell írni az adott felhasználónevet és már el is menthetjük a Story-kat.

A Story Reposter nevű alkalmazás lényegében arra jó, hogy újra kirakjunk egy a mások által már kirakott Story-t, de mellette akár le is menthetjük az adott képet, vagy videót vele, és mindezek mellett névtelenül is nézhetjük mások képeit, videóit.

Story Reposter - instagram sztorik letöltése

  • Méret: 0 MB | Verzió:
  • Ár: | Értékelés:

Az egyetlen probléma, hogy nem tudunk belépni a saját felhasználónkkal az alkalmazáson belül, így akinek privát a profilja, de például mi követjük, ezzel az appal nem tudjuk majd letölteni az Instagram Story-jait. Mindenesetre az app ingyenes (cserébe vannak benne reklámok), és mivel olyan funkciót tartalmaz, ami esetleg az Instagramnak nem tetszhet, érdemes gyorsan lecsapni rá, mielőtt az Apple eltünteti az App Store-ból.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!