fbpx Skip to content

Alapjában véve az Instagram alkalmazás nem ad lehetőséget arra, hogy letölthesd mások Instagram Story-jait. Azonban számos lehetőség van erre weben, csupán a Google segítségét kell kérnünk.

instagram story letöltés

iPhone-on azonban sokkal kevesebb lehetőségünk van, főleg ha natív módon akarjuk ezt megoldani. Erre megoldás egy iOS alkalmazás, amiben csak be kell írni az adott felhasználónevet és már el is menthetjük a Story-kat.

A Story Reposter nevű alkalmazás lényegében arra jó, hogy újra kirakjunk egy a mások által már kirakott Story-t, de mellette akár le is menthetjük az adott képet, vagy videót vele, és mindezek mellett névtelenül is nézhetjük mások képeit, videóit.

Story Reposter - instagram sztorik letöltése

[appstore id=”1323947244″]

Az egyetlen probléma, hogy nem tudunk belépni a saját felhasználónkkal az alkalmazáson belül, így akinek privát a profilja, de például mi követjük, ezzel az appal nem tudjuk majd letölteni az Instagram Story-jait. Mindenesetre az app ingyenes (cserébe vannak benne reklámok), és mivel olyan funkciót tartalmaz, ami esetleg az Instagramnak nem tetszhet, érdemes gyorsan lecsapni rá, mielőtt az Apple eltünteti az App Store-ból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok