fbpx Skip to content

Lassanként itt a jó idő és akik nem csak feketébe öltöznek egész évben, azok végre elővehetik a mindenféle színes ruhadarabjukat. Ezekkel együtt a színes óraszíjak is felbukkannak az Apple Watch tulajdonosok csuklóján.

20% kedvezmény minden Apple Watch szíjra az iKiegészítők.hu-nál

Télen mi is klasszikusabb anyagú és színű szíjakat hordunk, de a tavasz beköszöntével a színes sport és szőtt nejlon szíjak kerülnek előtérbe.

A hidegebb hónapokban előszeretettel hordjuk a fém és bőr szíjainkat, de ezekbe a melegebb időben nem olyan jó beleizzadni, sőt, a bőrbe nem is ajánlott, hiszen elég büdössé tud válni, pláne ha csak egy adott szíjat hordunk egész évben. A melegebb napok megérkeztével viszont sokkal szívesebben veszünk fel mi is olyan szíjakat, amelyeknek kevésbé számít az izzadság vagy épp kifejezetten sportolásra fejlesztették ki őket és meg se kottyannak nekik a hőség okozta mellékhatások. Kifejezett kedvenceink a szőtt nejlon szíjak, mert ezek még akár inghez is kellő eleganciával rendelkeznek, de lazább öltözethez is kiválóan passzolnak és kismillió színváltozatban kaphatóak.

Az iKiegészítők.hu-n mától vasárnapig (április 24 – 28.) minden Apple Watch szíj 20% kedvezménnyel vásárolható meg, tehát érdemes most lecsapni egy-egy új darabra.

A tavasz remek alkalom a ruhatárunk és a szíj készletünk felfrissítésére is. Választhattok sport, szövet, bőr és fém változatok közül, hiszen mindre vonatkozik a kedvezmény. Nézzetek körül!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok