Pock – Legyen a Touch Bar a Dockod!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem igazán használod ki a MacBook Pro-d Touch Barját és azt kívánod, hogy bárcsak a Dock lenne inkább a billentyűzeted tetején?

Szerencsére a Pock nevű ingyenes alkalmazás pont erre való!

Az olasz Pierluigi Galdi fejlesztő megelégelte, hogy a MacBook Pro Touch Barja olyan parancsokat ad alapértelmezésben, amiket máshogy is el tud érni és ezért írt egy alkalmazást, ami a Dock tartalmát jeleníti meg a billentyűzet feletti apró érintőkijelzőn.

A Dock mellett rávehető a Pock arra is, hogy a jelenleg lejátszás alatt lévő zeneszámot, a hangerő- és fényerőállító gombokat és a menüsáv jobb szélét is mutassa, amellett, hogy a virtuális Escape billentyűt se rejti el. Természetesen a beállításaiban azt is testre lehet szabni, hogy mi jelenjen meg a Touch Baron.

Ha érdekel az alkalmazás, ide kattintva letöltheted, a futtatásához macOS 10.12.2 vagy újabb verzió szükséges.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Sziasztok! Hol kell konfigurálni a programot, hogy mi jelenjen meg benne? A preferences-ben erre nem találtam lehetőséget. Köszönöm!

  2. Jadeye says:

    az app saját beállításaiban van opció rá, hogy a control stripet ki tudd kapcsolni, és hogy bejelentkezéskor automatikusan elinduljon, de az igazán testreszabható verzió még nem jelent meg. az app saját beállításait a képernyő tetején az állapotsoron található ikonjára kattintva éred el.

  3. Köszönöm szépen!

  4. gusty says:

    Nem volt rossz ötlet ez touchbar, csak nem a billentyűzet rovására kellett volna megvalósítani, hanem plusszban.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!