fbpx Skip to content

Az Apple a héten feltöltött YouTube-ra egy újabb videót, ami valószínűleg egy új videosorozat kezdete lesz. A sorozat címe “Apple a munkában” (Apple at Work) és bemutatja, hogy a cég termékei tökéletesen alkalmasak komoly munkára is.

A történetben felhasználásra kerülnek az Apple asztali és hordozható Mac gépei, az iPad Pro és persze az iPhone X széria is a csapat tagjainál.

A történet szerint egy négy fős csapat 2 munkanap alatt el akarja készíteni a tökéletes pizzás dobozt, ami kör alapú lesz az elterjedt négyzet alapúval szemben.

Ez azért különösen vicces, mert az Apple főhadiszállásán a menzán tényleg ilyen kerek dobozokban adják a pizzát és az Apple annyira komolyan gondolta ezt, hogy le is védették a pizzás dobozt.

Nem, ez nem áprilisi tréfa, az Apple mérnökei tényleg levédettek egy pizzás doboz kialakítást. A menza dolgozói alá is írtak egy ilyen dobozt Steve Jobs halála után:

Na de térjünk vissza a videóra! Így írt az Apple a videóban látottakról:

Az Apple termékek segítenek a dolgozóknak, hogy egyszerűbben és termelékenyebben oldjanak meg problémákat kreatív és együttműködő módon, egy közös cél felé tartva. Emellett még úgy is lettek tervezve, hogy gyönyörűek legyenek és együtt tudjanak dolgozni. Amikor egy ember olyan eszközt kap, amilyet akar és szeret, akkor a legjobb munkáját tudja nyújtani és meg tudja változtatni a cége jövőjét.

Ez azért egy kicsit túlzónak tűnik, de tény, hogy az Apple operációs rendszereinek sok funkciója meg tudja könnyíteni a csapaton belüli együttműködést és az eszközök közti kommunikációt.

Neked hogy tetszett ez a videó?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok