Így néz majd ki az Apple Card párosítása

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Guilherme Rambo, a 9to5Mac egyik szerkesztője és az Apple operációs rendszereinek mondhatni “kutatója” felfedezte, hogy hogyan lehet aktiválni azt a felületet, ami megmutatja az Apple Card párosítási folyamatát.

A fenti felületet az iOS 12.3 első bétájában találta, amiről bővebben itt írtunk.

Ezek a lépések nagyon hasonlítanak arra, ahogy a HomePod vagy az AirPods párosítható az iOS eszközöddel. Ugyanúgy megjelenik egy kis “ablak” alul, ami végigvezet a konfiguráció szükséges lépésein.

A fontos eltérés az AirPods párosítással összehasonlítva, hogy itt a kapcsolatot az iPhone és a bankkártya NFC-n keresztül hozza létre és nem Bluetooth-on.

Rambo a cikkében kitért arra, hogy a párosítási folyamat jelenleg még közel sincs kész, de ez nem meglepő, hiszen ez csak egy első béta. Minden bizonnyal nyárra, mire megjelenik az Apple Card és a végleges iOS 12.3, addigra problémamentes lesz a titánium kártya kommunikációja iPhone-oddal.

Extra érdekesség még, hogy az Apple Card kódneve az iOS-ben “Broadway”.

Te átállnál az Apple Cardra itthon, ha lenne rá lehetőséged?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Tamaci says:

    "Mi az hogy, nagyon is!":wink:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!