Powerbeats Pro – Így néz majd ki a Beats “AirPods”

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Guilherme Rambo, a 9to5Mac szerkesztője és az Apple szoftvereinek darabokra szedője talált néhány képet és animációt az iOS 12.2 végleges változatában, amik felfedik, hogy hogyan fog kinézni a Beats által készített teljesen vezeték nélküli fülhallgató.

Hogy nézne ki ez madzag nélkül?

Miután az Apple kiadta az AirPods-t 2016 végén, a Beats összes új, vezeték nélküli fül-/fejhallgatója az Apple W1-es chipet használta. A múlt héten azonban bemutatásra került az AirPods 2, melyben már az Apple új H1 chipje található. Ez azonnal beindította a spekulációkat, hogy vajon mikor jelenik meg az első olyan Beats füles, amiben az új chip van. Úgy néz ki, hogy nem kell sokáig várnunk rá…

 

View this post on Instagram

 

Exclusive: Powerbeats Pro in motion. Story on 9to5Mac.

A post shared by 9to5Mac.com (@9to5mac) on

A fülhallgató külsőre majdnem teljesen megegyezik a Powerbeats3-mal, csak nem köti össze a párt egy kábel, és az iOS 12.2-ben elrejtett infók alapján pedig Powerbeats Pro lesz a neve.

A H1-es chip nem az egyetlen pont, ahol hasonlít az AirPods-ra a Beats új fülhallgatója, egy töltőtok is jár majd hozzá, amiben tárolhatják és tölthetik a fülhallgatókat a felhasználók.

Jelenleg a Powerbeats3 12 órás akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, ezt valószínűleg nem fogja tudni hozni a Pro változat, de a töltőtok miatt ez kevésbé lesz probléma.

A jobban sportolókra szabott kialakítás és a fekete szín miatt minden bizonnyal a Powerbeats Pro-nak is lesz külön célközönsége, amit az Apple valószínűleg fel is mért a termék elkészítése előtt.

Érdemes megjegyezni, hogy ezek az információk az iOS 12.2-ből származnak, így nem tudhatjuk előre, hogy mikor érkezik a Powerbeats Pro, de mivel az iOS frissítés március 25-én jelent meg, feltehetően nem kell sokat várnunk rá.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Ez helytelen: Miután az Apple kiadta az AirPods-t 2017 végén

    *2016 végén adta ki!

  2. Jadeye says:

    köszi, javítva! :slight_smile:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!