fbpx Skip to content

Az Apple a weboldalán létrehozott egy külön aloldalt, ahol részletesebben bemutatja az iPhone-okat és azok tudását, amelyre a MacRumors is rávilágított.

A vállalatnak a célja ezzel az, hogy esetleg akik nincsenek tisztában a készülékek funkcióival, ezen az oldalon könnyen tájékozódhatnak az egyes modellek képességeiről.

A webhely csempékre rendeződve tárul elénk, amelyek mindegyike tartalmaz egy magyarázatot egy funkcióról videó vagy fénykép mellékelésével és az Apple támogatási dokumentumaira való hivatkozással. A témakörök közé tartozik a vízállóság, az adatvédelem, az AirDrop, a Csoportos FaceTime, a fényképek keresése, a Memoji, a Ne zavarjanak, az iPhone keresése, az Apple Pay, az iMessage, a fotóeffektek és még sok más hasznos funkció.

Az oldalon olyan rejtett funkciókról is találhatunk útmutatót, amelyeket eddig az Apple nem feltétlen mutatott be külön, hanem csak magunktól jöhettünk rá. Ilyen például a szóközzel való gyors javítás is.

Ez abszolút hasznos oldal azoknak, akik nem ismerik a funkciókat. A cég a YouTube csatornáján videókat is megosztott ehhez kapcsolódóan, amelyek kiemelik az egyes hasznos funkciókat.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok