WWDC19 június 3-tól San Jose-ban: iOS 13, watchOS 6, tvOS 13, macOS 10.15

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple pár perccel ezelőtt közzétette az idei WWDC időpontját: ez ebben az évben június 3-tól 7-ig fog tartani, és ismét San Jose lesz a helyszíne.

Az idei WWDC-n megtudhatjuk, hogy mit várhatunk majd az ősszel megjelenő iOS 13-tól, a watchOS 6-tól, a tvOS 13-tól, és a macOS 10.15-től is.

“Write code. Blow minds.”

A WWDC helyszíne ebben az évben ismét a San Jose-ban található McEnery Convention Center lesz, ahová már korábban átköltözött az esemény.

Az eseményre a jegyvásárlási lehetőség idén is sorsolásos alapon megy majd, amihez a regisztráció már ma elindult, és egészen március 20-án, helyi idő szerint délután 5-ig (5:00 p.m. PDT) lesz elérhető, tehát magyar idő szerint 21-én hajnali 1:00-ig.

A regisztrációhoz és a későbbi jegyvásárláshoz most is feltétel, hogy a regisztrálónak érvényes fejlesztői profillal kell rendelkeznie, aminek legkésőbb március 14-én, magyar idő szerint 17:00 (9:00 a.m. PDT) óta élőnek kell lennie. A résztvevők kisorsolására március 21-én helyi idő szerint délután 5-kor (5:00 p.m. PDT) kerül sor, ami itthon már 22-én hajnali 1:00 lesz.

A jegyek ára idén is változatlan, és a véletlenszerűen kiválasztott fejlesztők Apple ID-hoz társított bankkártyáit az Apple a kiválasztáskor automatikusan megterheli a jegy árával, ami 1599 USD, illetve az annak megfelelő összeg a helyi pénznemben.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. swayze says:

  Sziasztok!

  Remélem nem rontják el az Ios 12-őt jó a sebessége, stabil, semmi extra nem kell, jó ez így! (Ami kéne azt meg nem lépik meg nyitott nfc, mert 2 éve van 7-es iPhoneom, de még semmire nem tudtam használni na akkor minek?)

 2. n0rby25 says:

  Pedig biztosra vehető, hogy a régebbi készülékek rommá lassításával akarják megpörgetni a satnya iPhone eladási számokat, nem pedig innovációval. Az Xem biztosan marad iOS 12-n

 3. Hát azért tudnék 40 dolgot amit orvosolhatnának az iOS-n.
  Van bőven mit csinálni vele.

 4. gunar says:

  Semmit nem vesztesz ha a junius utáni betakkal teszteled érdemes-e feljebb lépni, ha nem tetszik akkor csak visszatolod időben a régi IOS-t és marad azon. Biztosan nem mások tapasztalatai alapján kell eldönteni mi lesz a jó adott vason, azokat el kell olvasni és koránt sem biztos, hogy előjönnek más környezetben is amiket leírnak többen is. Elvégre lesz rá pár hónap, hogy teszteld.
  A “lassítás” meg eléggé csak szóbeszéd, mivel egy régi hardveren azonos dolgokat nem lehet azonos sebességen futtatni és ez minden OS-re igaz, az app fejlesztők pedig nem a régi vasakra fogják optimalizálni a frissítéseiket. Nem ok nélkül nem tolják az androidos kütyükre a gyártók csak 2 évig a rendszer frissítéseket, csak hát az valahogy senkinek nem böki annyira a szemét mint amit az apple csinál vagy nem csinál, mert droidon tök természetes már az évek során, hogy 1-2 év támogatás, azután marad az ami van, esetleg egy jó főzött rom, vagy készülék frissítéssel egybekötött OS frissítés jön.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!