fbpx Skip to content

Az Apple pár perccel ezelőtt közzétette az idei WWDC időpontját: ez ebben az évben június 3-tól 7-ig fog tartani, és ismét San Jose lesz a helyszíne.

Az idei WWDC-n megtudhatjuk, hogy mit várhatunk majd az ősszel megjelenő iOS 13-tól, a watchOS 6-tól, a tvOS 13-tól, és a macOS 10.15-től is.

“Write code. Blow minds.”

A WWDC helyszíne ebben az évben ismét a San Jose-ban található McEnery Convention Center lesz, ahová már korábban átköltözött az esemény.

Az eseményre a jegyvásárlási lehetőség idén is sorsolásos alapon megy majd, amihez a regisztráció már ma elindult, és egészen március 20-án, helyi idő szerint délután 5-ig (5:00 p.m. PDT) lesz elérhető, tehát magyar idő szerint 21-én hajnali 1:00-ig.

A regisztrációhoz és a későbbi jegyvásárláshoz most is feltétel, hogy a regisztrálónak érvényes fejlesztői profillal kell rendelkeznie, aminek legkésőbb március 14-én, magyar idő szerint 17:00 (9:00 a.m. PDT) óta élőnek kell lennie. A résztvevők kisorsolására március 21-én helyi idő szerint délután 5-kor (5:00 p.m. PDT) kerül sor, ami itthon már 22-én hajnali 1:00 lesz.

A jegyek ára idén is változatlan, és a véletlenszerűen kiválasztott fejlesztők Apple ID-hoz társított bankkártyáit az Apple a kiválasztáskor automatikusan megterheli a jegy árával, ami 1599 USD, illetve az annak megfelelő összeg a helyi pénznemben.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!