fbpx Skip to content

Ahogy az iPhone-okra, úgy egyes Apple Watch típusokra is érdemes fóliát tenni, mert bizony ezeknek a termékeknek az üvege is karcolódik.

Rock Apple Watch fólia 

Az Apple lényegében kétféle üveggel ellátott órát forgalmaz: az első az úgynevezett Ion-X üveg, ami a Sport és Nike változatoknál van jelen, a második pedig a klasszikus óráknál megszokott zafírüveg. A kérdés tehát adott, mikor kell fólia az Apple Watch-unkra?

Lassan 4 éve használ a Szifon.com csapat Apple Watch-ot, és a saját tapasztalataink alapján is a Sport változatokra bizony nem árt egy fólia. Évekkel ezelőtt még eléggé kezdetleges megoldásokat lehetett kapni, azonban mára már egyes gyártók pontos, lekerekített termékeket készítenek, így mondhatjuk, hogy egyáltalán nem látszik a fólia az órán. A rozsdamentes acél órákra alapesetben nem kell védőfólia, de ártani sosem árt, ha esztétikailag nem látszik. A Rock esetén, ahogy látjátok majd, szinte egyáltalán nem látszik, hogy feltettük az órára.

Pár hete már használjuk, és elérhető az iKiegészítők kínálatában a Rock Hydrogel Apple Watch kijelzővédő fólia, amivel eddig csupa jó tapasztalatunk van. A dobozban rögtön nem egy hanem két darab fóliát találunk, így ha hibázunk, még egy lehetőségünk van. A dobozban lévő segítőeszközökkel, mint például nedves törlőkendő vagy a porleszedő matricával egy teljesen tiszta felületet kapunk, amire csupán rá kell helyezni Rock fóliát. Tényleg nem egy nagy ördöngösség, pedig én aztán nem vagyok egy profi fóliafelhelyező szakember. ?

Az órán lévő fólia szépen ráhajlik a sarkokra is, így lényegében “láthatatlan”, egyáltalán nem zavaró. Kétszer voltunk vele már fürdőben is, akkor sem jött fel, így ha valaki szeretne az Apple Watch-ra fóliát, akkor most a Rock az, amit ajánlunk. Elérhető a következő Apple Watch-okra: 40mm, 42mm, és 44mm. Ide kattintva megvásárolhatjátok az iKiegészítők.hu-n!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok