Kipróbáltuk az XPRO Smart Ring univerzális gyűrűt

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság már minden apró kütyüt, kiegészítőt meg tudunk vásárolni okostelefonjainkhoz, amelyek plusz funkciókkal bírnak.

Ilyen az XPRO egyik új terméke, a Smart Ring telefontartó gyűrű is. Nézzük, milyen funkciókat is lát el ez az apró termék.

Egy jó pár hete már rátettem egy ezüst gyűrűt az átlátszó tokomra. Előtte nem nagyon használtam ehhez hasonló termékeket, nem éreztem szükségét. Nos, kellemesen csalódtam. Kezdjük is azzal, hogy hogyan is helyezhető fel a gyűrű a telefon hátlapjára.

Ha kibontjuk a dobozából, a ragadófelületen egy védőpapírt találunk, amelyet eltávolítva már fel is ragasztható a gyűrű. Érdemes szerintem leginkább szilikon telefontokra ragasztani a tökéletes tapadás érdekében, de mivel extra erős, 3M ragasztóról beszélünk, így más felületeken is bátran megállja a helyét.

Ahogy a cikk címe is elárulja, ez egy univerzális telefontartó gyűrű. Ami a legjobb dolog benne, hogy 360 fokban forgatható, így a telefon kitámasztásánál fekve és állva is tökéletesen megtámasztja az iPhone-t. A Smart Ring utazáskor is a segítségünkre lehet autós tartóként. Meglepően stabil tartást ad a telefonnak ez a módszer, több óra utazás során sem esett le a szellőzőről a telefon. Az XPRO szerint CD nyílásba is dugható gyűrű, ezt én nem próbáltam, nekem a szellőzőnyílás tökéletesen bevált. 🙂

Amire én kevésbé használtam, az az ujjgyűrű része. Ahogy a fotón is látható, ha például tömegközlekedésen utazunk és biztonságban szeretnénk tudni a mobilunkat, csak dugjuk be a mutatóujjunkat a gyűrűbe, ezáltal úgymond “magunkhoz láncolhatjuk” a telefont és nehezen tudják kikpani a kezünkből, illetve akik sokszor ejtik el telefonjukat, azoknak nagyon jó megoldás lehet ez az ujjas módszer.

Én mindig hátlappal teszem le a telefonom mindenhová, ezért kicsit nehéz volt hozzászokni ahhoz, hogy előlappal lefele helyezzem az asztalra. Persze hátlappal is letehetjük bárhova, csak kicsit instabil lesz. Egyébként kitámasztóként is nagyon sokat használtam, általában minden reggel kávézáskor YouTube videókat nézek, így az autós funkcióján kívül még ezt a módját szerettem a legjobban. Összességében egy stabil, kicsi kütyüről van szó, ami rengeteg funkciót elláthat. A Smart Ring megvásárolható 2.990 forintért több színben és verzióban az XPRO weboldalán, valamint az üzletükben is.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. pAnk says:

    Ez sajnos tipikusan annak az esete, amikor a termék még a cikkírót sem győzte meg. Maga a termék hétköznapi használatban csak hátráltatna, semmi előnyét nem látom. Azon felül, hogy nem tudom normálisan letenni a telefonom - ahogy a cikkben is áll - még a zsebben tartást is megnehezíti. És most nem árával van bajom, mert akkor is ez lenne a véleményem, ha 20Ft-ba kerülni.

  2. gboszi says:

    Jelenleg nincs rá szükségem, de majd ha az apple is kiadja a sajátját, s 19.900 Ft lesz akkor megveszem…

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!