Hello2U: utasbiztosítás bárhol és bármikor, könnyedén, a mobilodról!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság már számtalan helyen köthetünk utasbiztosítást, azonban sokszor előfordul az, hogy nem előre tervezünk, hanem csak úgy elindulunk egy síelésre, vagy adott esetben egy hétvégi kirándulásra egy közeli országba.

Utasbiztosítás iPhone-ról

Ilyenkor ritkán kerül szóba a biztosítás, pedig ez egy nagyon fontos szempont, főleg a téli sportoknál. Mindig mondjuk, hogy tudunk magunkra vigyázni, de vajon mások is tudnak ránk vigyázni? Egy baleset sok esetben két félből áll, és bizony sokszor nem is rajtunk múlik az, hogy megsérülünk-e. Nézzük meg, mire képes a hello2U alkalmazás, milyen biztosítások köthetőek?

Legyen az téli, extrém sport, tengerpart, városlátogatás vagy akár túra, a Hello biztosítása mindegyikre kiterjed. Az alkalmazáson belül kényelmesen regisztrálva pár perc múlva kapunk egy ajánlatot, melyet elfogadva már meg is kötöttük a biztosításunkat. Ezt akár a repülés, utazás napján is megtehetjük, ha elfelejtettük volna korábban.

Miért érdemes a hello2U alkalmazást használni?

 • Kármentességi bónuszt kapsz, ami azt jelenti, hogy ha a biztosított utad alatt nem ér kár, gyűjtheted az appban a bónusz pontjaidat és azzal később rendelkezhetsz, vagy jótékonykodsz belőle, vagy felhasználod majd egy későbbi biztosításnál.
 • Járatkésés esetén azonnali kártérítés és leegyszerűsített ügyintézési folyamat az appon keresztül, gyorsan kényelmesen.
 • Meghosszabbítható a biztosításod bárhonnan a világból az appon keresztül.

Milyen funkciókat találsz a Hello2U alkalmazásban?

 • Utazáshoz Checklist, hogy ne felejts semmi fontosat otthon!
 • Irataid lefotózásával mindent a telefonodon tudsz tárolni
 • Gyors és kényelmes biztosítás kötés
 • Kárbejelentés appon keresztül
 • SOS Segítségkérés: a nap 24 órájában kérhetsz segítséget magyar nyelven, akár autó, akár egészségügyi problémádra.

Amennyiben kiválasztottad a megfelelő biztosítást és dátumot, a rendszer egy kalkulációt fog küldeni számodra, amiben több csomag közül is választhatsz. Ezek a START, OPTIMUM, és PRÉMIUM csomagok, melyek különböző biztosítási összegeket tartalmaznak. Természetesen érdemes őket alaposan szemügyre venni, mielőtt véglegesen választunk.

Összességében a hello2U kötelező alkalmazás, ha utazni fogunk a jövőben. Minimális tárhely igénye miatt is megfér a telefonon, így ha bármikor szükségünk van biztosításra egy utazáshoz, kényelmesen használhatjuk iOS-en és Android készülékeken is!

Amennyiben 2019. március 15-ig kötsz biztosítást az alkalmazáson belül, 500.000 Ft értékű utazási utalványt nyerhetsz tőlük! Bővebb információt a Hello biztosítási oldalon találsz.

hello2U
 • hello2U
 • Méret: 20.98 MB | Verzió: 1.0.11
 • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Ha jól látom, a biztosítói hátteret a Magyar Posta biztosító zrt adja. Ha valami kár, baleset történik külföldön, akkor alap esetben a kórház költségeit közvetlen a biztosító rendezi. Ha mondjuk messzebb utazik az ember, pl Thaiföld, előfordulhat olyan eset is, hogy a kezelés költségeit a károsultnak kell helyben fizetni, majd a biztosítóval rendezni itthon, ez kellemetlenséget is okozhat, ha pl nem vittünk elég készpénzt, vagy hitelkártyát, stb. Ez akkor fordulhat elő, hogy ha a biztosítónak az adott országban nincs képviselete, partnere. Jelen esetben érdemes ennek utánanézni, ha pl. egzotikus országba tervezzük az utat.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!