fbpx Skip to content

A legtöbb autót már fejlett fedélzeti rendszerrel vásárolhatjuk meg, azonban kevés az olyan, amibe például iPadet vagy egyéb Apple termékeket tesznek.

A Lexani Motorcars által átalakított Cadillac azonban telis-tele van többek között Apple cuccokkal is, erről írt a MacRumors.

A 2019-es Cadillac Escalade-be a Lexani Motorcars számos luxus tech terméket épített be, több iPad Pro is emeli az utazás élményét, amelyeket mágneses töltődokkolók táplálnak, valamint aki egy ilyen luxusautót vásárol, kap még egy Mac minit, egy 48 hüvelykes, ívelt okostévét és egy PS4-et. Jó, mi? 🙂

A gyémánt varrással és repülőgép-stílusú asztalokkal ellátott autó akár mobil irodaként is funkcionálhat a rengeteg tech eszköznek és az asztalos megoldásnak köszönhetően. Az autó emellett egy fejlett biztonsági rendszerrel és B7 szintű ballisztikus páncélozással készült a Hollywood-i elit, az üzleti vezetők, a hírességek és a profi sportolók számára. Az árról sajnos nincs információnk, de vélhetően nem egy olcsó járgányról van szó. 🙂

Íme a videó, ami magáért beszél:

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.