Lexani Motorcars: iPad Pro és Mac mini az átalakított, 2019-es Cadillac Escalade-ben (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legtöbb autót már fejlett fedélzeti rendszerrel vásárolhatjuk meg, azonban kevés az olyan, amibe például iPadet vagy egyéb Apple termékeket tesznek.

A Lexani Motorcars által átalakított Cadillac azonban telis-tele van többek között Apple cuccokkal is, erről írt a MacRumors.

A 2019-es Cadillac Escalade-be a Lexani Motorcars számos luxus tech terméket épített be, több iPad Pro is emeli az utazás élményét, amelyeket mágneses töltődokkolók táplálnak, valamint aki egy ilyen luxusautót vásárol, kap még egy Mac minit, egy 48 hüvelykes, ívelt okostévét és egy PS4-et. Jó, mi? :)

A gyémánt varrással és repülőgép-stílusú asztalokkal ellátott autó akár mobil irodaként is funkcionálhat a rengeteg tech eszköznek és az asztalos megoldásnak köszönhetően. Az autó emellett egy fejlett biztonsági rendszerrel és B7 szintű ballisztikus páncélozással készült a Hollywood-i elit, az üzleti vezetők, a hírességek és a profi sportolók számára. Az árról sajnos nincs információnk, de vélhetően nem egy olcsó járgányról van szó. :)

Íme a videó, ami magáért beszél:

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. JEROME says:

    Töröljétek amit most írok, mert csak egy hibára hívom fel a figyelmet. Szerintem biztos nem cm ben van megadva az okos tévé mérete, az valószínüleg coll lehet. [eleg kicsi lenne cm-ben]

  2. Jadeye says:

    köszi, maradhat, előfordul, hogy hibázunk. :slight_smile:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!