fbpx Skip to content

A különböző készülékeink kábelei fogyóeszközök, tönkremennek, elhagyjuk őket vagy csak simán szeretjük, ha mindenhol van belőlük egy, hogy biztos mindig kéznél legyen egy, ha kell. Sajnos még nem tartunk ott, hogy az összes eszközünkhöz elég legyen egy kábel, de még néhány év, és az USB-C át fogja venni teljesen az uralmat, aztán már csak rajtunk múlik, mikor cseréljük le az eszközeinket, hogy az újításokon túl az egységes töltőcsatlakozót is megkapjuk.

-15% minden kábelre, fali töltőre, Qi töltőre, dokkolóra az iKiegészítők.hu-nál

Arra gondoltunk, hogy az előző tokos, fóliás, üvegfóliás akciónkhoz hasonlóan most kábelekre, fali töltőkre, Qi töltőkre és dokkolókra adnánk nektek 15% kedvezményt. Jól hangzik? Nézzünk is pár példát.

A gyári Apple Lightning-kábelre sokan panaszkodtok, hogy hamar szétmegy a borítása, könnyen törik és így hamar válik használhatatlanná. Az ilyen típusú kábelnél egy dologra kell nagyon figyelni, hogy MFi-s, vagyis hogy az Apple által hitelesített legyen, mert csak így fogja a telefonunkat biztosan és károkozás nélkül tölteni. Ezek után, hogy kinek milyen színű vagy épp milyen borítású kábel tetszik, az már abszolút csak ízlés kérdése, de az biztos, hogy nálunk az összes kábel MFi-s, így nem tudtok mellényúlni.

Egyre többeteknél tapasztaljuk, hogy több portos fali töltőket vásároltok akár otthonra, akár utazáshoz, hiszen praktikusabb egyetlen konnektort lefoglalni a telefonnak, tabletnek, órának, külső akksinak és társainak, mint mindegyiknek külön egyet és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy mindegyiknek külön kell a töltő adapterét is cipelni. Kész rémálom. Az Anker 4 portos USB töltője például egy remek választás lehet, de akinek elég 2 port, annak is van mit ajánlanunk.

A vezeték nélküli töltés egyre népszerűbbé válik és a legtöbb zászlóshajó telefon már támogatja a Qi-szabványt. Amíg várunk az Apple AirPower töltőjére, addig nyugodtan érdemes más gyártók termékeit is megnézni, ugyanis elég jó a kínálat. Kifejezetten kedvencünk mostanában a Baseus Smart 2in1 telefon és Apple Watch töltője, amihez ráadásul nem kell az óra gyári kábele.

Van persze, aki nem kedveli a vezeték nélküli töltést vagy épp a készüléke még nem támogatja azt, de az egyszerű kábeles módszert se pártolja annyira. Nekik a dokkolók lehetnek a jó választás. Egy ilyen termék nemcsak tölti a telefonunkat, hanem még az asztal dísze is lesz. Jó választás például a Twelve South HiRise Delux 2.

Érdemes végignézni a teljes kínálatunkat, de fontos, hogy az akció Apple termékekre nem vonatkozik.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok