fbpx Skip to content

Már a napját se tudom, mióta várok arra, hogy egy-egy előadó vagy szám letiltható lehessen Spotify-on. Egyszerűen ha meghallom a Bastille-tól a Pompeii-t vagy úgy Drake bármelyik számát, egyszerűen kifutok a világból, sokkal inkább meghallgatok egy Justin Biber számot, de ezekkel kíméljenek. Most végre megoldást kínál erre a streaming szolgáltatás.

Végre letilthatunk előadókat Spotify-on

Viszonylag mindenevőnek tartom magam zeneileg, bár a mindenféle hörgős metál és társai távol állnak tőlem, de mégis elég sok féle zenét szoktam Spotify-on hallgatni. Amikor végre rátalálok egy jó kis listára és elkezdeném élvezni és le is menti offline hallgatáshoz, akkor elég bosszantó tud lenni, ha egy utált előadó száma is szerepel rajta. Hosszú éveken át csak annyit tehettünk, hogy gyorsan továbbléptünk ezeken a számokon vagy akár egy hasonló saját listát csináltunk kiszedve azokat a számokat, amiket nem szerettünk.

A Spotify legfrissebb verziója viszont végre elhozta a megváltást és mostantól úgy hallgathatok aktuális toplistákat, hogy egy Drake számot se kell közben meghallgatnom. Hurrá! Az adott előadó letiltásához elég csak a profiljára mennünk és a jobb felső sarokban található három pontos menüt lenyitva a ‘Don’t play this artist’ gombra nyomnunk és kész is a csoda. Jelenleg ez csak olyan számokra érvényes, amelyek a letiltott előadó profiljáról származnak, vagyis ha másokkal együtt készült száma nem az ő fiókján van, akkor továbbra is hallható lesz a koprodukció. Óriási előrelépés ez a Spotify részéről, én már csak azt várom, hogy egy-egy szám is letiltható lehessen külön is, mert amúgy tök jó Bastille számok vannak, de pont a Pompeii-t külön nem tudom még letiltani.

Az egész folyamatot R. Kelly szexuális visszaélései kapcsán kialakult helyzet gyorsította meg, amikor is az emebreknek nem volt elég az, hogy az előadó számai bizonyos listákon nem jelentek meg, hanem azt akarták, hogy teljesen tiltható legyen az énekes. Szomorú, hogy egy hasznos funkció bevezetéséhez ilyen eseteknek kell történnie, de hát elég fura világban élünk.

Te fogsz letiltani előadót?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for paul78 paul78 says:

    Csak iPhone-on lehet letiltani, iPad-en nem. És akit a telefonon letiltasz, a tablet ezt nem veszi figyelembe és lejátsza a blokkolt előadó dalait.

  2. Bár jött ma a Macre is Spotify frissítés, a funkció - az iPadhez hasonlóan - ott sem elérhető. :joy:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for Szifon Avatar for paul78