fbpx Skip to content

Több cikkben láthattátok már a macskámat, Steve-et (tudom, tudom…), aki 4 éve tagja már a Szifon.com csapatnak. Mi leginkább meséket szoktunk együtt nézni, de sokszor az iPad segítségével is játszunk, de a kedvence mégiscsak a doboz, illetve a pizza közepére tett, a pizzásdoboz fedelét megtartó műanyag.

cicás játékok iPadre és iPhone-ra

Az App Store-ban megjelent egy rövid sztori, amiben néhány alkalmazást mutatnak be a cica tulajdonosoknak, így gondoltam, macskával rendelkező olvasóinknak is érdekesek lehetnek ezek az appok.

Móka halakkal

A macskák számára a halak igazán ellenállhatatlanok. A Zen Koi 2-ben húzással kell irányítanod a halaidat a tavacskában, miközben a cicád izgatottan nézi őket. Lehet, hogy a macska utánakap az apró halaknak, de néhány extra koppintás nem okoz gondot.

[appstore id=”1280254438″]

Ha inkább passzív megfigyelő lennél. Kapcsold be a Myreef 3D Aquarium 3 Auto-Cam (automatikus kamera) funkcióját, így a cicád ínycsiklandozónak tűnő trópusi halakat követve fedezheti fel a tengeri finomságokat, ahogy a “kamera” lassan körbepásztázik a digitális akváriumon.

[appstore id=”1079416777″]

Gépi művészet

Az Uzu és Cosmic Top pszichedelikus mintákat életre keltve babonázza meg a macskádat. A képernyőn való koppintással és legyintéssel (az ujjak és a mancsok egyaránt játszanak), módosítható a fények iránya és intenzitása. Olyan, mintha ezernyi lézermutató állna rendelkezésedre.

[appstore id=”376551723″]

[appstore id=”401450971″]

Hangulatos játékok

A kifinomultabb ízlésű cicák a Frost és a Prune nevű játékokban lelhetnek feltűnő mozgásokkal teli, szokatlan világra. Te irányítod a játékot, de az egyes fejezetekben a macskád veled együtt húzogathatja a mancsát a képernyőn.

[appstore id=”1234617736″]

[appstore id=”972319818″]

Ennek a cikknek a forrása ez az App Store sztori.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Csak 1 ingyenes van köztük. Erre azért nem fizetnék, hisz lehet hogy Mancsit nem is érdekli :frowning:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for tzolesz Avatar for Jadeye

Népszerű hozzászólások

  1. Csak 1 ingyenes van köztük. Erre azért nem fizetnék, hisz lehet hogy Mancsit nem is érdekli :frowning:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for tzolesz Avatar for Jadeye