fbpx Skip to content

A Samsung idén február 20-án fogja kiadni a Samsung Galaxy S10-et, de ahogy a telefon formavilága, úgy mostanra már a Geekbench értéke is kiszivárgott.

Ami pedig szomorú a koreai telefongyártó kedvelőinek, hogy nem csak a 2018 őszén kiadott iPhone XS veri el a Samsung zászlóshajóját, hanem a 2017-es iPhone X is gyorsabb nála.

A Slashleaks szerdán közölte a Samsung Galaxy S10+ állítólagos specifikációját és Geekbench pontszámát. Ha lehet hinni a képernyőfotónak, a Qualcomm Snapdragon 855 mellett 6 GB RAM került az S10+ belsejébe. Ez 3413 pontra volt elég az egymagos, és 10256 pontra a többmagos teszten.

Összehasonlításképp az iPhone X 4243/10433 pontra volt képes, míg az Apple jelenlegi legerősebb készüléke, az iPhone XS Max 4816/11584 pontot tudott bezsebelni a Geekbench szempontjai alapján.

A Samsung persze tehetetlen, hiszen a lehető legjobb processzort választották. A Snapdragon 855-öt tavaly decemberben mutatta be a Qualcomm és a “nem Apple” ARM chipek közül ő a legjobb lehetőség.

Az Apple a chip készítésétől az operációs rendszer optimalizációjáig mindent megtehet azért, hogy az iPhone-ok teljesítménye jobb legyen. Sajnos a többi gyártónak, így a Samsungnak is, meg van kötve a keze. Így lehet az, hogy egy tavalyelőtt bemutatott iPhone el tudja verni azt a Samsungot, amit következő hónapban fognak bemutatni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for NYPD NYPD says:

    Usain Bolt is nagyon gyors 100 méteren, a leggyorsabb, de egy összetett játékban elszürkül és átlag alatt teljesít, ugye most a focival próbálkozik és rendre kudarcot vall.
    Szóval hiába van egy század másodpercnyi előny a nyers gyorsaság mérésen, ha egy safari oldalt megnyitva másodperceket vesztek el, mert kevés a RAM és nem oda dob vissza, ahonnan megnyitottam, mondjuk egy hosszabb oldal közepéről a 13. cikkre, hanem az oldal elejére dob, és görgethetek megint kersve hol is tartottam.
    A csúcs iPhone X-ben kevés a RAM.

  2. Avatar for pAnk pAnk says:

    Jól lenyomta. Már most jobb az ájfonten mint az estíz. Ez igen, micsoda összehasonlítás xD

  3. Szuper, tök jó hogy gyorsabb a proci, de egy átlag user ebből semmit sem fog észrevenni. + halkan súgom meg az iPhone x kb fele addig bírja aksival mint egy s9+, note 9, majd s10…

  4. Ez szuper! Viszon jó volna ha az “X szériák” végre stabilitásban is jeleskednének… az hogy eltűnik a 4G azt már lassan megszoktam (naponta repülő mód ki-be), de hogy fagyogat is újabban azt már elég nehezen emésztem egy prémium kategóriától…
    A 8-as atom stabil volt, kár volt megválni tőle.
    Már megfordult nem egyszer a fejemben az androidra váltás (főleg a dualSIM hiánya miatt - Telenor) csak már szinte minden eszköz körülöttem almás.

  5. Ezek olyan minimális különbségek , hogy kb észre sem veszi az ember valós használat során

  6. f@szméregetés?
    Ne alacsonyodjatok már le ennyire, hogy egy ilyet közzétesztek… :frowning:

  7. A szerzőtől ez inkább flamekeltés. Olykor jönnek ilyen cikkek tőletek.

    Én csak egy 7-essel vagyok jelen a kiadása óta.
    Egyelőre nem éreztem késztetést újabbra váltani.
    Az X széria rém ronda, Android vonalon Samsung jöhet szóba, Galaxy S/Note-ban a hátul levő ujjlenyomatolvasó baromi kényelmetlen.
    Talán idén a képernyő alatt megérkezik a megváltás.
    Mellesleg az elszaladt árak, több mint viccesek már.
    2 éve 600£-ért vettem a 7-et az első héten, most úgy 1000GBP körül lehet nézelődni.

    A 7-es Fusion SOC-ja is milyen erős volt jujjuj, most meg már nem tudja lekövetni, ahogy gépelek. Rengetegszer elgondolkodik az első szónál.
    Ennyit a bench eredményekről, remekül optimalizált rendszer ez az iOS…:unamused:

  8. Avatar for gunar gunar says:

    Lehet nem a cikkhez tartozik, de kicsit matekozzunk már! Az iphone kerül x forintba egy hasonló tudású android kicsit olcsóbb, úgy kb x-80 forintba és egy év mulva az iphone tutira megkapja az OS-t, ellenben a samu S9+ még mindig a régin fut és nem is tudni mikor jön rá, ha jön a droid 9, a többiről ne is beszéljünk. ha friss OS-t akarsz androidon akkor max 2 évente, de mint láthatjuk inkább évente eladod és buksz rajta az árának a felét v többet, míg egy iphone azért normálisan használható, min 3 évig jól dolgozik, kb 400e-ért az androidok meg (2018-ban már kijött a droid 9) évente cserélve 300+150+150= 600 akkor most mi a drága?
    Amugy meg minek gépelni mikor beszélni lehet, Igaz már manapság akik egy asztalnál ülnek fiatalok, chate-nek egymással, beszélgetés helyett, no comment.

  9. @gunar Szóval az előzô kommentet hangfelismeréssel vitted be?
    Ne legyél már ennyire csőlátó. Vagy úgygondolod az Apple terel a hangüzenetek felé? Egy angyal ez a cég.
    Sokszor nem használható a hang , ahogy máshelyzetben az írás.
    Leírtam, hogy nem használható magabiztosan, hiába minden évben az eget verdesi a SoC, űber pontszámok ide vagy oda.

    Androidon nem kapnak új verziót?
    IOS milyen új, hasznos funkciót hozott a verzióváltással?
    Egy átlagfelhasználó azt sem tudja milyen droid/ios van a telefonján.
    Fura becsípődés ez a frissítési kényszer.
    ios 9-ig nem volt bajom. A 10-nél jöttek a hibák. A 11 katasztrófa volt minden téren, talán az ios12 érkezésére már sikerült bugmentessé tenni a 11-et. A 12 pedig hozott újabbakat.
    A hidegben kikapcsolo iPhoneomon már meg se lepődök. Új vagy régi, mindnél ugyanúgy fennált.

    Az ár pedig nonszensz: 2 év alatt majdnem duplájára emelkedtek az árak. Ahogy az X-el inkább a lemaradást hozták be.
    De hagy ne tapsikoljak már hozzá. Nem győz meg a minőségről, ha valami eszeveszett drága.
    Számolgatsz és győzködöd magad? Ha érdekeltségem lenne a cégben talán ezt tenném.

    De meg is lehet magyarázni: szokj le a cigiről, a piárol, majd ne járj kocsival csak tube, minek új cipő a régi is jó…
    Adj le az élvezeti cikkeidből, szükségleteidből, hogy egy másikat élvezhess.

    Nem kell félreérteni, nincsenek financiális gondjaim. De ahogy lehúztad a fiatalokat végén az írás miatt, úgy te ugyanúgy egy tinédzser fejével gondolkodsz, akik egy havi fizetésük is akár egyetlen telefonra költik ha kell, mert ha ennyi, csak jó lehet és így már boldogok.

  10. “ellenben a samu S9+ még mindig a régin fut és nem is tudni mikor jön rá, ha jön a droid 9”

    Hát már az fut rajta :smiley: Note 9 -et vettem, és 9 es rendszer van (hivatalos samutol).

    • Galaxy Note 9 (January 2019)
    • Galaxy S9 (January 2019)
    • Galaxy S9+ (January 2019)
  11. Avatar for gunar gunar says:

    A haverom hiába nyomott rá és nem ad frissítést mégsem! Ez van S9+. A mezei user csak ezt fogja csinálni és nem talál frissítést, nem olvas csak pár utána, s ha esetleg mégis már tölthető, ha nem OTG megy akkor nem csinálja meg… Talán tényleg kijön januárban, van még pár nap valóban belöle, akkor is csúsznak sokat, mert pl a Sony-kon az egy évvel öregebbre is már tölthető volt.
    De mindegy is mert ha szerencséd lesz akkor még estleg a most vett Note9-edre talán elérhető lesz a következő OS megint ki tudja milyen csúszással és utána finito, xda-developers ha csinálnak a fiuk rá vmi jót.

  12. Avatar for gunar gunar says:

    Az apple hangfelismeréssel egészen jól lehet boldogulni amúgy, én sok esetben egy lámpánál gyorsan elolvasom amit kapok a górétól és az óráról válaszolok is rá nyomban, használható a dolog. Persze időnként ír sületlenségeket is.
    Egy szóval sem említettem hogy az új IOS miket hozott ami hűha, de a droidnál sem csaptak ilyen téren a lovak közé nagyon.
    Az átlag user nem is vesz évente új vasat, nem is arról vcan szó és főleg nem veszik meg csak kevesen a csúcs vasakat droidból, esetleg 1x és használják évekig, ameddig vki ki nem neveti őket hogy mit is tartanak a kezükben Noe idejéből és melyik ásatásról csórták.
    Fura de én még nem futottam sosem a hidegben kikapcsolásba bele, pedig van egy SE is már a páromnál és néha BKV-zik a gyerekért és ő sem találkozott a jelenséggel a megjelenési évbeli akkujával. Biztosan van ilyen.
    Igen drága lett az X is és a droid gyártók mennek is utána, csak azt senki nem venné az előzőben írtak miatt annyiért meg 1-2 évre, vagy csak kevesen. Ja nem magamat győzködöm, a haverom aki most a tavalyi S9+ -át akarja lecserélni ha kijön a 10 rögtön, ő vezette le ezt a matekot és van benne igazsága, meg neked is hogy durvák az árak már mindkét fronton.
    Szerencsére nem kell semmiről amit szeretek lemondani csak mert vennék újat, most vettem igaz az Xs-t de csak 280-ért mert úgy megérte nekem (bontatlanul)
    A mai fiatalokkal, tisztelet a kivételnek sok a probléma, vagy csak nekem szúrja a szememet, hogy pl. megy a pár a megállóba, megállnak és teló ha nincs épp a kezükben akkor előveszik és írkálnak, de ez megy nyilvános helyeken is az asztaltársaságok zömében ugy 30-asokig bezárólag sajnos! Ez az én olvasatomban tiszteletlenség a másikkal szemben, még akkor is ha az is ilyen. Miért is nem lehet máskor bonyolítani? Nem azért ülnek össze hogy egy jót dumáljanak, röhögjenek, s a fszbuuuuuuk ,stb addig érjen már rá, de van amii valóban azonnali akkor gyorsan diszkréten elintézi az ember és a továbbiakban ott van valóban a társaságban. Ha nem így megy akkor mi a jó francnak ülnek össze vhol és nem intézik a 4 fal közül otthonról többabalakos chattel v bárhogyan és akkor pénzükbe sem kerül, bár azt 2 kólát ami mellett elüldögélnek mindegyik a saját kis virtuális világában órákig, az ki tudják a drága teló mellett is fizetni. Szóval sztem rossz az irány amerre haladnak, mind az emberi oldalát nézve, mind a fizikait (fizikum).

    UI: Ha jól tudom most a közelmúltban elég sokat bukott az apple, ez remélem és sztem sokan vagyunk így, felnyitja kicsit, de inkább nagyon a szemüket, hogy merre is az arra és mit kellene csinálniuk, ha talpon akarnak, de főleg az élmezőnyben maradni. Hát majd összel kiderül mit tesznek az asztalra.

  13. Avatar for pAnk pAnk says:

    Megkérdezhetem, hogy szerinted ez miért történt? (mert állításod szerint az ájóesszel nincs gond, a matekod szerint pedig nem drága az ájfon) :slight_smile:

  14. Avatar for gunar gunar says:

    Na ügyesen kiragadtál két dolgot abból amit írtam, bár nem sikerült igazán. Hol is írtam azt, hogy az IOS-szel nincsen gond? muti már? Azt is ugye hogy mihez képest nem drága és milyen módon, arról nem is beszélve hogy egy android fan haverom számolta ezt így és tőle vettem át, de ki is egészítettem a szövegben ami magyaráz. Szóval hol is a bibi? :eyes:
    De különben is ahonnan idéztél ott én is megkérdőjeleztem a mostani hozzáállásukat és kíváncsian várom mit is hoz az almatermesztő jövő! :smiley:

  15. tehát adott egy xiaomi mi 8 a maga 120 ezres árával, jelenleg még csúcs procival, 6!! giga rammal, esetleg csak 2 évig használnád, akkor is 6 év alatt fele annyit költök, mint egy rohadt iphone-ra egyszer, amit úgy is belassítanak a csodálatos új frissítések. Van amoleded, jobb üzemidőd, szerencsére nem fagyó telefonod, miért is költenél sokkal többet és hogy jön ki a matek? Egy életre kiábrándultam az apple mentalitásából, ívelnek keményen lefelé.

  16. Avatar for gunar gunar says:

    Hát ha sziamiau-t használsz megérdemled. Az egyik haver pont a 3. db-ot hajította el a napokban és mind az éppen aktuális “csücs” vasuk volt, ezután talán sem ő sem akit ismer nem vesz olyant, de használd egészséggel.

    UI: Amugy meg igen naiv aki azt hiszi azért olyan olcsók azok mert a cég nem a profitra hajt! A naiv jelzőt a létező legfinomabb jelentésnek szántam, a valósat kisíponlnák és sértegetni sem akarok senkit egy olyan miatt, inkább kicsit több mint 2x annyiért használom elégedetten az Xs-t és nem fagy még a hidegben sem! :grinning:

  17. Avatar for pAnk pAnk says:

    Off : az egyik haverodnak az s9-cel nem oké valami, a másiknak a xiomival… Remélem nem sértődsz meg ha azt mondom, nem hisszük el ezeket a képzeletbeli haverjaidat. :slight_smile:

  18. Avatar for gunar gunar says:

    Dehogy sértődök, nem vagyok az típus :grinning:
    Főleg mivel a legkevésbé sem érdekel ki mit hisz el abból amit leírok, legyen ez mindenkinek a saját döntése. De azért elmondom hogy van jópár olyan cimborám akik nem 1xűek, mint pl ez a sziamiau-s is olyan. Ő pl ha szivatja a teló vagy vmi hasonló aminek szerinte is, normálisan kellene funkcionálnia a nap 24 órájában és ezt nem teszi akkor az elsőt itt is bevitte szervízbe de azután meg más jött elő, amivel ismét szervíz (hasonlót én is végigjártam anno egy voda tabbal a vége csere lett) majd mikor harmadszor cseszett ki vele a “csúcs” vas simán kártya ki és derékba törte a karrierjét a db-nak utána kuka vhol az utcán, ezután adva újabb esélyt a “márkának” vett egy másikat kb 30 percen belül szintén újat és egészen 2-3 hónapig használta is, mikor megint elkezdte a dolgait, csak most mások jöttek elő, na az csak egy szervízt látott utána nekiadta vmelyik cimbora gyerekének és kisebb vívódás után meg olvasgatás után vett azért még egyet mert ezek ellenére jókat olvasott a vasról és hát talán kifogta az első kettőt, ami simán belefér egy feltörekvő gyártónál az olcsósítás miatt, no meg vett egy Sony akármit mellé, ha megint nem tudná használni akkor azonnal kettétöri és átteszi abba a SIM-et, hát már a Sonyról beszél, de nem törte ketté csak nemes egyszerűséggel az autóból környezetszennyező módon kihajította vhol a pusztában ahol éppen lefagyott, nem a hideg miatt. Ja amugy informatikus és androidot is szokott oktatni az ügyfeleknek, meg programozni is tud ezt azt, szóval nem a hülye hozzánemértő kategória, de most nincsen sok baja a használatban lévő telójával, igaz az nem is 120e volt csak.
    De ugye ezek is mind a képzeletem szüleményei, vagy mégsem! :smile:

  19. orvos…látott már?

  20. Avatar for gunar gunar says:

    Mi van? olvastad az előzményét is? Arra mit kellett volna szted írnom és hogyan, mikor az ember fejedelmi többest használva megkérdőjelezte a szavahihetőségemet tök ismeretlenül?
    Akkor is ez történik mikor itt vki bárki leírja hogy az iphone-nak ez vagy az a baja és én oda írom, hogy nem is értem másokat milyen hibák érnek, néha hihetetlenek szintén, mivel én évek óta használom a beta szoftokkal és sosem láttam olyanokat amiket leírnak. Olyankor megint csak rám szoktak sütni vmi bélyegat, pl hogy fan vagyok (az egyszem iphonenommal) vagy hogy nem kell nekik ügyvéd, ja meg hogy elvakult vagyok, stb Na de kérem ha én valóban nem futottam bele azokba akkor miért is ne vonhatnám kétségbe és kereshetnék egyéb okot mint magát a hardvert, mert ugye ezen esetekben a hiba után 99%-ban oda is biggyeszti az írója hogy sz@r a termék is meg a gyártója is csak profithajhász, ami minden cégre igaz amugy, mert azért csinálják és nem népjólétiek mint a sziamiau, akik azért nem keresnek többet egy telón amit csúcs alkatrészekből raknak össze, példa értékű illesztésekkel mindenhol, a nagy gyártókat megszégyenítően, a legjobb anyagokból amit a piacon el lehet érni, mert őket nem a profit hanem a vevőik életérzése érdekli főleg.
    Az itt a baj, hogy akik nem is használnak már apple vasakat azok is ide jönnek fikázni és akik meg használják elégedetten, még ha olyan drága is, amiben én is egyetértek hogy az, azok meg kevesen írják itt vissza nekik, hogy talán el kellene innen húzni a sziamiau és egyéb droidos oldalakra és ott fikázni, mert mi sem megyünk oda és írjuk le hogy miért is nem vennénk olyant. Engem még senki nem látott fikázni pl egy samus oldalon, ha vmi kellett akkor beléptem kérdeztem és eljöttem, mellőzve pl a Note 7 túlélőkészletbe való lehetőségét (víz alatt is tudsz vele tüzet gyújtani :grinning: )
    Ezt meg igen az orvos tanácsolta hogy adjam ki magamból ami bennem van mindent ! :grinning:

  21. Avatar for pAnk pAnk says:

    Tehát ha ájfont használok akkor kritizálhatom, ha mást gyártó termékét akkor “el kellene húznom innen”. Értem, veled akkor most befejeztem, sajnos a gyerekes érveiddel nem tudok szembeszállni. :confused:

  22. Avatar for gunar gunar says:

    Ja én vagyok a gyerekes, és tényleg van egy :grinning:
    Megint csak kiforgatod amit írtam, de hát ki mire megy el, én ilyennél a gyengébb nemre szavazok, na 111. Azért még egy próbát megér, talán, mert arra próbáltam célozni, hogy aki nem is használója, vagy nem is volt tapasztalata vele, annak csak fikázni minek idejönni, ezt intézzék akik teszik, máshol ha lehet, főként akikre vonatkozik. Tudod a közmondást remélem a felveendő inggel.
    Akkor most ha nem fejezted volna be, jöhetne a “szintén nem használok sziamiau-t című nóta” de nem is megyek sehová ahol ők vannak otthon, főleg nem fikázni, hiszen szívük joga azzal idegesíteni magukat amivel akarják. Ha ez neked nem jött le, akkor biztosan velem van a baj gondolom. Na 111.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for pergabb Avatar for Agent_H Avatar for komakino Avatar for Szifon Avatar for boki1981 Avatar for spannung Avatar for NYPD Avatar for AppleFan Avatar for pAnk Avatar for szgergo88 Avatar for gunar

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for NYPD NYPD says:

    Usain Bolt is nagyon gyors 100 méteren, a leggyorsabb, de egy összetett játékban elszürkül és átlag alatt teljesít, ugye most a focival próbálkozik és rendre kudarcot vall.
    Szóval hiába van egy század másodpercnyi előny a nyers gyorsaság mérésen, ha egy safari oldalt megnyitva másodperceket vesztek el, mert kevés a RAM és nem oda dob vissza, ahonnan megnyitottam, mondjuk egy hosszabb oldal közepéről a 13. cikkre, hanem az oldal elejére dob, és görgethetek megint kersve hol is tartottam.
    A csúcs iPhone X-ben kevés a RAM.

  2. Avatar for pAnk pAnk says:

    Jól lenyomta. Már most jobb az ájfonten mint az estíz. Ez igen, micsoda összehasonlítás xD

  3. Szuper, tök jó hogy gyorsabb a proci, de egy átlag user ebből semmit sem fog észrevenni. + halkan súgom meg az iPhone x kb fele addig bírja aksival mint egy s9+, note 9, majd s10…

  4. Ez szuper! Viszon jó volna ha az “X szériák” végre stabilitásban is jeleskednének… az hogy eltűnik a 4G azt már lassan megszoktam (naponta repülő mód ki-be), de hogy fagyogat is újabban azt már elég nehezen emésztem egy prémium kategóriától…
    A 8-as atom stabil volt, kár volt megválni tőle.
    Már megfordult nem egyszer a fejemben az androidra váltás (főleg a dualSIM hiánya miatt - Telenor) csak már szinte minden eszköz körülöttem almás.

  5. Ezek olyan minimális különbségek , hogy kb észre sem veszi az ember valós használat során

  6. f@szméregetés?
    Ne alacsonyodjatok már le ennyire, hogy egy ilyet közzétesztek… :frowning:

  7. A szerzőtől ez inkább flamekeltés. Olykor jönnek ilyen cikkek tőletek.

    Én csak egy 7-essel vagyok jelen a kiadása óta.
    Egyelőre nem éreztem késztetést újabbra váltani.
    Az X széria rém ronda, Android vonalon Samsung jöhet szóba, Galaxy S/Note-ban a hátul levő ujjlenyomatolvasó baromi kényelmetlen.
    Talán idén a képernyő alatt megérkezik a megváltás.
    Mellesleg az elszaladt árak, több mint viccesek már.
    2 éve 600£-ért vettem a 7-et az első héten, most úgy 1000GBP körül lehet nézelődni.

    A 7-es Fusion SOC-ja is milyen erős volt jujjuj, most meg már nem tudja lekövetni, ahogy gépelek. Rengetegszer elgondolkodik az első szónál.
    Ennyit a bench eredményekről, remekül optimalizált rendszer ez az iOS…:unamused:

  8. Avatar for gunar gunar says:

    Lehet nem a cikkhez tartozik, de kicsit matekozzunk már! Az iphone kerül x forintba egy hasonló tudású android kicsit olcsóbb, úgy kb x-80 forintba és egy év mulva az iphone tutira megkapja az OS-t, ellenben a samu S9+ még mindig a régin fut és nem is tudni mikor jön rá, ha jön a droid 9, a többiről ne is beszéljünk. ha friss OS-t akarsz androidon akkor max 2 évente, de mint láthatjuk inkább évente eladod és buksz rajta az árának a felét v többet, míg egy iphone azért normálisan használható, min 3 évig jól dolgozik, kb 400e-ért az androidok meg (2018-ban már kijött a droid 9) évente cserélve 300+150+150= 600 akkor most mi a drága?
    Amugy meg minek gépelni mikor beszélni lehet, Igaz már manapság akik egy asztalnál ülnek fiatalok, chate-nek egymással, beszélgetés helyett, no comment.

  9. @gunar Szóval az előzô kommentet hangfelismeréssel vitted be?
    Ne legyél már ennyire csőlátó. Vagy úgygondolod az Apple terel a hangüzenetek felé? Egy angyal ez a cég.
    Sokszor nem használható a hang , ahogy máshelyzetben az írás.
    Leírtam, hogy nem használható magabiztosan, hiába minden évben az eget verdesi a SoC, űber pontszámok ide vagy oda.

    Androidon nem kapnak új verziót?
    IOS milyen új, hasznos funkciót hozott a verzióváltással?
    Egy átlagfelhasználó azt sem tudja milyen droid/ios van a telefonján.
    Fura becsípődés ez a frissítési kényszer.
    ios 9-ig nem volt bajom. A 10-nél jöttek a hibák. A 11 katasztrófa volt minden téren, talán az ios12 érkezésére már sikerült bugmentessé tenni a 11-et. A 12 pedig hozott újabbakat.
    A hidegben kikapcsolo iPhoneomon már meg se lepődök. Új vagy régi, mindnél ugyanúgy fennált.

    Az ár pedig nonszensz: 2 év alatt majdnem duplájára emelkedtek az árak. Ahogy az X-el inkább a lemaradást hozták be.
    De hagy ne tapsikoljak már hozzá. Nem győz meg a minőségről, ha valami eszeveszett drága.
    Számolgatsz és győzködöd magad? Ha érdekeltségem lenne a cégben talán ezt tenném.

    De meg is lehet magyarázni: szokj le a cigiről, a piárol, majd ne járj kocsival csak tube, minek új cipő a régi is jó…
    Adj le az élvezeti cikkeidből, szükségleteidből, hogy egy másikat élvezhess.

    Nem kell félreérteni, nincsenek financiális gondjaim. De ahogy lehúztad a fiatalokat végén az írás miatt, úgy te ugyanúgy egy tinédzser fejével gondolkodsz, akik egy havi fizetésük is akár egyetlen telefonra költik ha kell, mert ha ennyi, csak jó lehet és így már boldogok.

  10. “ellenben a samu S9+ még mindig a régin fut és nem is tudni mikor jön rá, ha jön a droid 9”

    Hát már az fut rajta :smiley: Note 9 -et vettem, és 9 es rendszer van (hivatalos samutol).

    • Galaxy Note 9 (January 2019)
    • Galaxy S9 (January 2019)
    • Galaxy S9+ (January 2019)
  11. Avatar for gunar gunar says:

    A haverom hiába nyomott rá és nem ad frissítést mégsem! Ez van S9+. A mezei user csak ezt fogja csinálni és nem talál frissítést, nem olvas csak pár utána, s ha esetleg mégis már tölthető, ha nem OTG megy akkor nem csinálja meg… Talán tényleg kijön januárban, van még pár nap valóban belöle, akkor is csúsznak sokat, mert pl a Sony-kon az egy évvel öregebbre is már tölthető volt.
    De mindegy is mert ha szerencséd lesz akkor még estleg a most vett Note9-edre talán elérhető lesz a következő OS megint ki tudja milyen csúszással és utána finito, xda-developers ha csinálnak a fiuk rá vmi jót.

  12. Avatar for gunar gunar says:

    Az apple hangfelismeréssel egészen jól lehet boldogulni amúgy, én sok esetben egy lámpánál gyorsan elolvasom amit kapok a górétól és az óráról válaszolok is rá nyomban, használható a dolog. Persze időnként ír sületlenségeket is.
    Egy szóval sem említettem hogy az új IOS miket hozott ami hűha, de a droidnál sem csaptak ilyen téren a lovak közé nagyon.
    Az átlag user nem is vesz évente új vasat, nem is arról vcan szó és főleg nem veszik meg csak kevesen a csúcs vasakat droidból, esetleg 1x és használják évekig, ameddig vki ki nem neveti őket hogy mit is tartanak a kezükben Noe idejéből és melyik ásatásról csórták.
    Fura de én még nem futottam sosem a hidegben kikapcsolásba bele, pedig van egy SE is már a páromnál és néha BKV-zik a gyerekért és ő sem találkozott a jelenséggel a megjelenési évbeli akkujával. Biztosan van ilyen.
    Igen drága lett az X is és a droid gyártók mennek is utána, csak azt senki nem venné az előzőben írtak miatt annyiért meg 1-2 évre, vagy csak kevesen. Ja nem magamat győzködöm, a haverom aki most a tavalyi S9+ -át akarja lecserélni ha kijön a 10 rögtön, ő vezette le ezt a matekot és van benne igazsága, meg neked is hogy durvák az árak már mindkét fronton.
    Szerencsére nem kell semmiről amit szeretek lemondani csak mert vennék újat, most vettem igaz az Xs-t de csak 280-ért mert úgy megérte nekem (bontatlanul)
    A mai fiatalokkal, tisztelet a kivételnek sok a probléma, vagy csak nekem szúrja a szememet, hogy pl. megy a pár a megállóba, megállnak és teló ha nincs épp a kezükben akkor előveszik és írkálnak, de ez megy nyilvános helyeken is az asztaltársaságok zömében ugy 30-asokig bezárólag sajnos! Ez az én olvasatomban tiszteletlenség a másikkal szemben, még akkor is ha az is ilyen. Miért is nem lehet máskor bonyolítani? Nem azért ülnek össze hogy egy jót dumáljanak, röhögjenek, s a fszbuuuuuuk ,stb addig érjen már rá, de van amii valóban azonnali akkor gyorsan diszkréten elintézi az ember és a továbbiakban ott van valóban a társaságban. Ha nem így megy akkor mi a jó francnak ülnek össze vhol és nem intézik a 4 fal közül otthonról többabalakos chattel v bárhogyan és akkor pénzükbe sem kerül, bár azt 2 kólát ami mellett elüldögélnek mindegyik a saját kis virtuális világában órákig, az ki tudják a drága teló mellett is fizetni. Szóval sztem rossz az irány amerre haladnak, mind az emberi oldalát nézve, mind a fizikait (fizikum).

    UI: Ha jól tudom most a közelmúltban elég sokat bukott az apple, ez remélem és sztem sokan vagyunk így, felnyitja kicsit, de inkább nagyon a szemüket, hogy merre is az arra és mit kellene csinálniuk, ha talpon akarnak, de főleg az élmezőnyben maradni. Hát majd összel kiderül mit tesznek az asztalra.

  13. Avatar for pAnk pAnk says:

    Megkérdezhetem, hogy szerinted ez miért történt? (mert állításod szerint az ájóesszel nincs gond, a matekod szerint pedig nem drága az ájfon) :slight_smile:

  14. Avatar for gunar gunar says:

    Na ügyesen kiragadtál két dolgot abból amit írtam, bár nem sikerült igazán. Hol is írtam azt, hogy az IOS-szel nincsen gond? muti már? Azt is ugye hogy mihez képest nem drága és milyen módon, arról nem is beszélve hogy egy android fan haverom számolta ezt így és tőle vettem át, de ki is egészítettem a szövegben ami magyaráz. Szóval hol is a bibi? :eyes:
    De különben is ahonnan idéztél ott én is megkérdőjeleztem a mostani hozzáállásukat és kíváncsian várom mit is hoz az almatermesztő jövő! :smiley:

  15. tehát adott egy xiaomi mi 8 a maga 120 ezres árával, jelenleg még csúcs procival, 6!! giga rammal, esetleg csak 2 évig használnád, akkor is 6 év alatt fele annyit költök, mint egy rohadt iphone-ra egyszer, amit úgy is belassítanak a csodálatos új frissítések. Van amoleded, jobb üzemidőd, szerencsére nem fagyó telefonod, miért is költenél sokkal többet és hogy jön ki a matek? Egy életre kiábrándultam az apple mentalitásából, ívelnek keményen lefelé.

  16. Avatar for gunar gunar says:

    Hát ha sziamiau-t használsz megérdemled. Az egyik haver pont a 3. db-ot hajította el a napokban és mind az éppen aktuális “csücs” vasuk volt, ezután talán sem ő sem akit ismer nem vesz olyant, de használd egészséggel.

    UI: Amugy meg igen naiv aki azt hiszi azért olyan olcsók azok mert a cég nem a profitra hajt! A naiv jelzőt a létező legfinomabb jelentésnek szántam, a valósat kisíponlnák és sértegetni sem akarok senkit egy olyan miatt, inkább kicsit több mint 2x annyiért használom elégedetten az Xs-t és nem fagy még a hidegben sem! :grinning:

  17. Avatar for pAnk pAnk says:

    Off : az egyik haverodnak az s9-cel nem oké valami, a másiknak a xiomival… Remélem nem sértődsz meg ha azt mondom, nem hisszük el ezeket a képzeletbeli haverjaidat. :slight_smile:

  18. Avatar for gunar gunar says:

    Dehogy sértődök, nem vagyok az típus :grinning:
    Főleg mivel a legkevésbé sem érdekel ki mit hisz el abból amit leírok, legyen ez mindenkinek a saját döntése. De azért elmondom hogy van jópár olyan cimborám akik nem 1xűek, mint pl ez a sziamiau-s is olyan. Ő pl ha szivatja a teló vagy vmi hasonló aminek szerinte is, normálisan kellene funkcionálnia a nap 24 órájában és ezt nem teszi akkor az elsőt itt is bevitte szervízbe de azután meg más jött elő, amivel ismét szervíz (hasonlót én is végigjártam anno egy voda tabbal a vége csere lett) majd mikor harmadszor cseszett ki vele a “csúcs” vas simán kártya ki és derékba törte a karrierjét a db-nak utána kuka vhol az utcán, ezután adva újabb esélyt a “márkának” vett egy másikat kb 30 percen belül szintén újat és egészen 2-3 hónapig használta is, mikor megint elkezdte a dolgait, csak most mások jöttek elő, na az csak egy szervízt látott utána nekiadta vmelyik cimbora gyerekének és kisebb vívódás után meg olvasgatás után vett azért még egyet mert ezek ellenére jókat olvasott a vasról és hát talán kifogta az első kettőt, ami simán belefér egy feltörekvő gyártónál az olcsósítás miatt, no meg vett egy Sony akármit mellé, ha megint nem tudná használni akkor azonnal kettétöri és átteszi abba a SIM-et, hát már a Sonyról beszél, de nem törte ketté csak nemes egyszerűséggel az autóból környezetszennyező módon kihajította vhol a pusztában ahol éppen lefagyott, nem a hideg miatt. Ja amugy informatikus és androidot is szokott oktatni az ügyfeleknek, meg programozni is tud ezt azt, szóval nem a hülye hozzánemértő kategória, de most nincsen sok baja a használatban lévő telójával, igaz az nem is 120e volt csak.
    De ugye ezek is mind a képzeletem szüleményei, vagy mégsem! :smile:

  19. orvos…látott már?

  20. Avatar for gunar gunar says:

    Mi van? olvastad az előzményét is? Arra mit kellett volna szted írnom és hogyan, mikor az ember fejedelmi többest használva megkérdőjelezte a szavahihetőségemet tök ismeretlenül?
    Akkor is ez történik mikor itt vki bárki leírja hogy az iphone-nak ez vagy az a baja és én oda írom, hogy nem is értem másokat milyen hibák érnek, néha hihetetlenek szintén, mivel én évek óta használom a beta szoftokkal és sosem láttam olyanokat amiket leírnak. Olyankor megint csak rám szoktak sütni vmi bélyegat, pl hogy fan vagyok (az egyszem iphonenommal) vagy hogy nem kell nekik ügyvéd, ja meg hogy elvakult vagyok, stb Na de kérem ha én valóban nem futottam bele azokba akkor miért is ne vonhatnám kétségbe és kereshetnék egyéb okot mint magát a hardvert, mert ugye ezen esetekben a hiba után 99%-ban oda is biggyeszti az írója hogy sz@r a termék is meg a gyártója is csak profithajhász, ami minden cégre igaz amugy, mert azért csinálják és nem népjólétiek mint a sziamiau, akik azért nem keresnek többet egy telón amit csúcs alkatrészekből raknak össze, példa értékű illesztésekkel mindenhol, a nagy gyártókat megszégyenítően, a legjobb anyagokból amit a piacon el lehet érni, mert őket nem a profit hanem a vevőik életérzése érdekli főleg.
    Az itt a baj, hogy akik nem is használnak már apple vasakat azok is ide jönnek fikázni és akik meg használják elégedetten, még ha olyan drága is, amiben én is egyetértek hogy az, azok meg kevesen írják itt vissza nekik, hogy talán el kellene innen húzni a sziamiau és egyéb droidos oldalakra és ott fikázni, mert mi sem megyünk oda és írjuk le hogy miért is nem vennénk olyant. Engem még senki nem látott fikázni pl egy samus oldalon, ha vmi kellett akkor beléptem kérdeztem és eljöttem, mellőzve pl a Note 7 túlélőkészletbe való lehetőségét (víz alatt is tudsz vele tüzet gyújtani :grinning: )
    Ezt meg igen az orvos tanácsolta hogy adjam ki magamból ami bennem van mindent ! :grinning:

  21. Avatar for pAnk pAnk says:

    Tehát ha ájfont használok akkor kritizálhatom, ha mást gyártó termékét akkor “el kellene húznom innen”. Értem, veled akkor most befejeztem, sajnos a gyerekes érveiddel nem tudok szembeszállni. :confused:

  22. Avatar for gunar gunar says:

    Ja én vagyok a gyerekes, és tényleg van egy :grinning:
    Megint csak kiforgatod amit írtam, de hát ki mire megy el, én ilyennél a gyengébb nemre szavazok, na 111. Azért még egy próbát megér, talán, mert arra próbáltam célozni, hogy aki nem is használója, vagy nem is volt tapasztalata vele, annak csak fikázni minek idejönni, ezt intézzék akik teszik, máshol ha lehet, főként akikre vonatkozik. Tudod a közmondást remélem a felveendő inggel.
    Akkor most ha nem fejezted volna be, jöhetne a “szintén nem használok sziamiau-t című nóta” de nem is megyek sehová ahol ők vannak otthon, főleg nem fikázni, hiszen szívük joga azzal idegesíteni magukat amivel akarják. Ha ez neked nem jött le, akkor biztosan velem van a baj gondolom. Na 111.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for pergabb Avatar for Agent_H Avatar for komakino Avatar for Szifon Avatar for boki1981 Avatar for spannung Avatar for NYPD Avatar for AppleFan Avatar for pAnk Avatar for szgergo88 Avatar for gunar