fbpx Skip to content

Ahogy az várható volt, az Apple kiadta az iPhone XS, XS Max és XR modellekhez is az akkumulátorral felszerelt tokját, a Smart Battery Case-t. Ilyen tok az iPhone 6 óta érhető el az Apple kínálatában, azonban ez a terméktípus nem mindegyik készülékkel kompatibilis.

Apple Smart Battery Case iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR

A mai nap folyamán egy új generációt adott ki a cég, ami a jelenlegi zászlóshajó modellekkel, az iPhone XS-szel, XS Max-szel és XR-rel használható. Az új tok külsőre is megváltozott, de azért ne várjuk azt, hogy az Apple elhagyta volna a klasszikus “a világ legrondább tokja” kinézetet.

Balra az iPhone XS-re és XS Max-re, jobbra pedig az iPhone 6, 6s, 7 modellekre elérhető Smart Battery Case

Az iPhone XS Maxhoz tervezett Smart Battery Case meghosszabbítja az üzemidőt, és kiváló védelmet nyújt. A tok belsejét borító puha mikroszálas bélés védi az iPhone-t, a szilikon anyagú, selymes tapintású külső felülethez pedig jó hozzáérni. A rugalmas elasztomerperemnek köszönhetően könnyű rárakni a telefonra vagy levenni róla.

A Smart Battery Case kompatibilis a Qi-tanúsítású töltőkkel. Ha együtt töltöd az iPhone-t és az akkumulátoros tokot, 37 órára növelheted a beszélgetési időt, 20 órára az internetezést, és ennél is hosszabbra a hang- és videólejátszás idejét. A Smart Battery Case használatakor az intelligens állapotjelző megjeleníti az akkumulátor töltöttségét az iPhone zárolt kijelzőjén és az Értesítési központban. Így mindig tudni fogod, hogy mennyi energia áll még rendelkezésedre.

USB-PD szabványnak megfelelő töltőkkel a tok még gyorsabban tölthető fel. Kompatibilis a Lightning csatlakozós tartozékokkal is, például az iPhone-hoz kapott, Lightning csatlakozós EarPodszal, illetve a külön megvásárolható Lightning – digitális AV átalakítóval.

Az iPhone XS esetén:

  • Beszélgetési idő: akár 33 óra
  • Internethasználat: akár 21 óra
  • Videólejátszás: akár 25 óra

Tehát összegezve a Smart Battery Case képes vezeték nélküli töltésre és egyben gyorstöltésre is. Többek között emiatt is változtathatott az Apple az árazáson, mivel az új generáció egységesen 47.990Ft-ba kerül!

Megvásárolhatóak az Apple.hu oldalon.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. még jó hogy lehet kapni pffuu

  2. eléggé szomorú jövőt fest ha ilyen dolgokat lehet kapni :frowning:

  3. Nem is tudom . Sírjak, vagy nevessek , kínomban. 8900- ft volt az a 3400mAh-s tok amit vettem, az XStelómhoz, mert kell a munkámhoz.
    Kitűnően működik, két hónapja. Mert ugye azt a mesét már nem veszi be senki, hogy folyamatos használat mellett , másfél vagy két napot kibír , a készülék.47000-ft. És még ha jól nézne ki, vagy zorall lenne, mint a GRIFFIN taktikai akkus tokja annó a 4-4s-hez.Nézzetek utánna!Az volt 40000ft.Ez az üzletpolitika, undorító.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon Avatar for twentyonetwo Avatar for zsoltszeker Avatar for szorian