-15% minden tokra, fóliára, üvegfóliára az iKiegészítők.hu-nál

Túl vagyunk mindenféle Black Firday, karácsonyi és év végi leárazáson, készletkisöprésen, de ez nem azt jelenti, hogy az új év elején ne lennének jó kis akciók, amikre érdemes lenne lecsapni. Amennyiben lecsúsztál a korábbi leárazásokról vagy épp új Apple termék várt a fa alatt, de tokot, fóliát már nem hozott hozzá a Jézuska, akkor ez akció neked szól.

-15% minden tok, fóliára, üvegfóliára az iKiegészítők.hu-nál

Az Apple termékek nem olcsók, főleg manapság, ezért miután nyögvenyelősen kifizettük az árukat, nem szeretnénk, ha bármi bajuk is lenne. Tokkal és fóliával szoktuk felvértezni készülékeinket a hétköznapokkal szemben. Nézz körül a kínálatunkban!

Mindegy, hogy iPhone-ról, iPadről, Apple Watch-ról vagy épp MacBookról van szó, mindegyik megérdemli a törődést, a védelmet. iPhone esetében egy jó spigen tokkal sosem lőhetünk mellé, biztos védelmet nyújt, ahogyan egy jó xPRO üvegfólia is életmentő tud lenni. iPadeknél a speck tokokkal biztosan nem lehet melléfogni, ahogyan a spigen üvegfóliákkal se. Apple Watch esetén ha védelemre adnánk a fejünket, akkor a Catalyst tokja egy atomcsapástól is megvédi az órát, de ha ez kicsit sok, akkor a Mocolo teljes kijelzőt védő üvege is megvédheti a karcoktól, ütődésektől az óránkat. A MacBookoknál egy elegáns, de mégis kellő védelmet nyújtó Tech-Protect sleeve tökéletes párosítás lehet a gyönyörű gépünkhöz.

Ezen a héten (01.07–13.) az iKiegészítők.hu-n a gyári Apple termékeket leszámítva az összes tokra, fóliára és üvegfóliára 15%-os kedvezmény van, ami azért nem hangzik rosszul! Te mire fogsz lecsapni?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!