A Liquid Retina kijelzőn van a hangsúly az új iPhone XR reklámban (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple gyakran tesz közzé YouTube csatornáján reklámvideókat, témájában egy-egy erősségét megragadva a készüléknek.

Az év végén egy új iPhone XR videó érkezett a cég csatornájára, melyben a kijelzőn van a hangsúly.

Az iPhone XR kijelzője a legfejlettebb LCD-panel a piacon. Ugyan nem egy OLED, de a színek sokkal szebbek a korábbi LCD-technológiához képest. A videóban különböző színű ruhákba öltözött embereket láthatunk, ami egyrészt arra utal arra, hogy az iPhone XR több színben is elérhető, valamint arra is, hogy az új Liquid Retina kijelző színtartománya sokkal jobb, mint az előző generációs LCD-panelnek.

Sajnos azonban az “olcsó iPhone” elnevezéshez képest az ára itthon még mindig nem baráti, továbbra is 299.990 forint a legolcsóbb modell. Ha valaki telefonvásárlás előtt áll, már csak a kijelző miatt is érdemes fontolóra venni, hogy melyik telefont választjuk. Ez persze függ az igényektől is: lehet valakinek nem fontos a kijelző, de van, akinek kifejezetten szemet szúr egy gyengébb minőségű kijelző, így például az iPhone XR helyett az iPhone X-et vagy a XS-t választja, amelyek OLED-panellel bírnak.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Szerintem ez a reklám nagyon gagyira sikerült nekik.

 2. Nekem tetszik a reklám. Egyszerű. A kevesebb néha több.

 3. ja elég meh

 4. swayze says:

  Ha hiszitek, ha nem a mediaba kirakva az oledes iPhone-ok mellett semmi különbsèget nem látni a kijelzők között (nyílván full feketénél van eltérés), de amúgy ugyan olyanok ami nagyon elgondolkodtató, hogy megéri-e az oled.?

 5. Put2 says:

  Szerintem az emberek 97%-a qurvára lesz@rja, hogy milyen a kijelző… Megveszi, és használja… Nem érdekli semmi! Kb az a 3% vesz telefont kijelző alapján… Ami meg nem lényeg. Kb ennyit erről, az Apple is csak vergődik ezen!! Az nem baj, h jó a kijelző sőt ennek örül mindenki csak felesleges emiatt külön reklámot csinálni! Olyan mintha kérkedne vele… :upside_down_face::upside_down_face::grinning::nerd_face::nerd_face:

 6. Le is sz@rják, meg nincs is akkora különbség már. Ez a “liquid retina” kamu baromság meg már egyenesen sértő, hogy ennyire hülyének nézik a felhasználóikat (mondjuk lehet nem alaptalan).

 7. kejoci says:

  Én is megnéztem a Médiába mindkettő kijelzőt. Semmi különbség nincs az XR és XS kijelző között. Paraszt vakítás az egész. Csak hogy 100 ezret lehúzzanak az emberről! 2 hónapja használom az XR-t es abszolút nem bántam meg!

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!