fbpx Skip to content

Megvetted az új iPhone-od és gondolkodsz azon, hogy mit csinálj a régivel? Lehet, hogy még működik, de úgy vagy vele, hogy nem éri meg eladni, hiszen annyi élmény köt hozzá és egyébként is keveset kapnál érte? Vagy épp azért cseréltél újra, mert már meghalt a régi?

Bármi is legyen a döntésed amellett, hogy megtartsd a régi telefonod, most mutatok egy tippet, hogy miként hasznosíthatod… legkevésbé sem szokványos módon.

Egy Reddit felhasználó, TheIncorporeal úgy döntött, hogy darabokra szedi régi iPhone 4 készülékét és bekeretezi. Így írt a barkácsolásáról, és arról, hogy készítene-e ilyet másoknak:

Ráment majdnem egy egész napom. Úgy módosítottam egy képkeretet, hogy kivágtam a hátlapját és utána az alkatrészeket az üveghez ragasztóztam. Ideális esetben lenne még egy üveglapom, ami védené a portól, de nem töltöttem időt a tökéletes keret keresésével.

Egy olyat alakítottam át, ami kihasználatlanul itthon volt. Hirtelen felindulásból csináltam ezt az egészet, szóval eladáson még nem gondolkodtam.

A végeredményt ezzel a videóval mutatta be:

I took apart my broken iPhone 4 and framed it. from r/iphone


Ragasztónak egyébként sima, bármely háztartásban is megtalálhatót használt, szóval igazából ezt bárki meg tudja otthon csinálni, akinek van egy teendő-mentes napja (bár ilyenkor karácsony előtt kevés ilyen van) és van otthon egy régi telefonja.

Ha esetleg megjönne a kedved az ilyesmihez, különösen vigyázz az akkumulátorral, ugyanis ha az megsérül, kilyukad, akkor lángra is kaphat.

Te lehelnél “új életet” régi iPhone-odba úgy, hogy dísztárggyá alakítod?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for pAnk pAnk says:

    Én az egyiket kibeleztem és odaadtam a kisfiamnak játéktelefonnak, a másikba egy új akku kellene csak, hogy működjöm. De eszembe nem jutna kirakni a falra.

  2. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    alaplaphibás, gazdaságosan nem javítható, tehát például ázott telefon tökéletes erre.

  3. Azt az igénytelen piros sim kártyát tuti nem raktam volna bele amúgy szép.
    Inkább munkahelyen raknám ki mint otthon

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for rossifumi Avatar for pAnk Avatar for Jadeye