2019-ben új Smart Battery Case érkezhet

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Én hatalmas rajongója vagyok az Apple Smart Battery Case-ének, ami tulajdonképpen egy külső akkumulátor. Rengeteget használtam az iPhone 6 és 6s készülékemmel, és újra meg is megvásároltam, amikor kijött belőle egy új generáció az iPhone 7-hez.

Kiszivárgott egy ikon az Apple szoftveréből, amiből jól látszik, hogy a cégnél fejlesztés alatt van a mostani iPhone-okhoz is egy ilyen tok. Egyelőre még nem sokat tudunk róla, de picit félek, hogy ez kizárólag az iPhone XS-hez és XS Max-hoz lesz elérhető, az iPhone X-hez nem igazán. Ugye a kamera néhány milliméterrel jobban kiemelkedik az újabb készülékeknél és emiatt lehet csak azokra lesz jó, de talán illeszkedik majd az iPhone X-hez is.

Rengetegen utálták, utálják egyébként a Smart Battery Case-t, mert ronda. Ezzel nem is tudok vitatkozni, de a praktikussága miatt számomra egyszerűen verhetetlen. Mikor töltöttük a tokot, egyszerre töltötte a készüléket is, és mindemellett először a tok akkumulátora merült le, és csak ezután az iPhone-é, tehát akár ki is vehettük belőle, ha már nem működött. Sőt, bármikor átadhattuk ismerőseinknek is, mivel folyamatosan 100%-on volt a saját készülékünk!

A fenti ikonok alapján az új tok vékonyabb lehet, tehát eltűnik az alsó, magasabb rész, és illeszkedik az új kamerákhoz is. Azonban továbbra is úgy tűnik, hogy marad a ronda hátsó kidudorodás, bár most talán már vékonyabb lehet az is a nagyobb méret miatt.

Szerintem az iPhone X nem rendelkezik jó akkumulátor idővel. Nem nagyon javult az évek alatt, sőt, most már az 1 éves készülékek akár 2-3 használati órát is veszthettek az akkumulátor romlása miatt. Így számomra nem lesz kérdés újra megvenni ezt a kiegészítőt, mert ezzel több mint egy napot kibírt az iPhone-om, úgy, hogy tényleg egész nap, folyamatosan használtam. Legutóbb egyébként pont decemberben vált elérhetővé a Smart Case Battery, idén erre azért nem számítok már – de persze sosem lehet tudni.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. swayze says:

  Sziasztok!

  Nem értem kinek tetszik ez a akus tok, mintha én rajzoltam volna! Egy szilikon tok a közepébe rakva egy aksi, jó puposan mindenképpen katasztrófa!

 2. Én meg azt nem értem, hogy ha képesek olyan készüléket gyártani (Apple, Samsung…stb) ami arcfelismeréssel feloldható, akkor miért nem tudnak olyan aksit gyártani ami legalább 2-3 napot kibír intenzív használat melett?

 3. Agent_H says:

  Kompatibilis lesz, van egy eredeti erdőzöld Xs bőrtokom, az X kamera kivágása kb 1mm-rel kisebb ami látszik is. Szóval ha az Xs-hez fog passzolni akkor az X-re minden további nélkül jó lesz.

 4. Agent_H says:

  Miért nem azelőtt rajzoltad le, hogy piacra dobták?
  Utólag mindenki letud bármit rajzolni, sőt a frankót is meg tudja mondani…

 5. Agent_H says:

  Mert az akkugyártóknak is meg kell élni valamiből, gondolod, hogy nincs már meg az utód? Csak még elötte kivesznek a technológiából annyi pénzt amennyit tudnak…
  VHS-> Video CD-> DVD-> BRD-> 4K-> 8K …

  Te is, és én is ezt csinálnám…

 6. 7890 ft- annak az iphone xs toknak az ára amit vásároltam, a telómhoz3400 mah. Valóban nem kecses , de nem púpos.És elengedhetetlen azok számára, akik munkára, játékra,stb használják , a készüléket . Szerintem.

 7. Katasztrofális!!!400ezres telefonra aki ilyet rárak…
  A másik:Már több éve van olyan akku technológia aminek a készenléti ideje 30 nap,és 0-100%-ra 30mp!!! alatt töltődik fel.Nano technológiás akku,ráadásul a mérete kb 1%-a a mostani akksiknak.
  De ugyan úgy ahogy van napenergia,geothermia,szélenergia,mégis földgázt,fát használunk fűteni,és benzint és gázolajat tankolunk.
  Nagyon vissza van fogva a technológia!
  El kell adni a régi akkukat,a power bank-eket,és az ilyen fantasztikus tokokat!
  És az,hogy a környezetet és a földet tönkretesszük az nem számít,majd elmegyünk lakni a mars-ra.
  A koncepció nem a meglévő megóvása,hanem a kihasználása,majd egy másik keresése.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!