fbpx Skip to content

A héten megérkezik a Mikulás, pontosabban csütörtökön, így akinek iPhone X, vagy újabb készüléke van, készíthet Mikulás Memojit is, ehhez csupán néhány beállításra van szükségünk.

Memojit az Üzenetek alkalmazáson belül készíthetünk. Koppintsunk rá az Üzeneteken belül egy beszélgetésre, azon belül a majom ikonra, és hozzunk létre egy új arcot.

Ezután keressük meg a Fejfedőt, ott állítsuk be a Mikulás sapkát majd válasszuk ki piros színt, ha esetleg más lenne. Sötétebbé is tehetjük azt. Szakállat az Arcszőrzet alatt találjuk meg legalul, itt pedig állítsuk teljesen fehérre a csúszka segítségével. Opció még az ősz haj és a szemöldök is, hogy még eredetibbnek tűnjön a Mikulás, bár ebben az esetben fiatalságunkat áldozzuk be. Ezután kattintsunk felül a készre és már küldhetjük is a “szakállas vicceket”.

A Memoji nem csak az Üzenetek alkalmazásban működik, hanem FaceTime közben is, ami mókás lehet a rokonoknál, ismerősöknél élő videóban. ????????

Akinek esetleg nincs iPhone X vagy újabb készüléke, kérje el egy ismerősét, készítsen egy arcot, majd küldje el magának és mentse le.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!