fbpx Skip to content

A Black Friday, avagy a Fekete Péntek már nem számít újdonságnak hazánkban, bár alapvetően Amerikából indult útjára ez az “őrület”. Ilyenkor nem csak a szokásos pár százalékos kedvezményeket kapjuk meg, hanem egy-egy terméket akár fele annyiért is megvásárolhatunk.

Stylebolt Black Friday

Természetesen saját szíve joga eldönteni az adott cégnek, webáruháznak, hogy mekkora kedvezményt ad, mondhatni a legkisebb is számít, hiszen annyit sem kapunk máskor. Ahogy az elmúlt években, úgy idén is különleges akciókkal várja a vásárlókat a Stylebolt is, ilyen például a HomePod, ami kuriózumnak számít hazánkban.

Most már sokadik éve követjük azt az eredetileg amerikai, de manapság Magyarországon is elterjedt hagyományt, miszerint az amerikai hálaadást követő első pénteken, azaz fekete pénteken nagy akciókkal várunk Titeket, ezzel beindítva a karácsony előtti vásárlási őrületet. Ezen a napon a hosszabb nyitva tartás (10:00-20:00), az eszeveszettül jó árak és a stáb szélesebb mosolya segít Nektek abban, hogy kifoghasd a legjobb ajánlatokat.

Kiválasztottunk három Apple terméket és pár jópofa és hasznos kiegészítőt, amikre extra kedvezményt tudunk nyújtani. Csak pénteken és csak a készlet erejéig!

ONLINE RENDELÉSNÉL HASZNÁLD A PENTEK23 KUPONKÓDOT!

A Fekete Pénteki kedvezményekről részletesebben ide kattintva olvashattok a Stylebolt oldalán, reméljük, hogy megtaláljátok a számotokra megfelelő terméket! Sok szerencsét pénteken! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok