Fekete Péntek: Apple-bevásárlónapok az Apple.hu-n!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ilyenre még valószínűleg nem volt példa, hogy az Apple kifejezetten Black Friday akciót hirdetett volna, főleg nem hazánkban. Úgy látszik, a cég elindult ebbe az irányba is, kérdés, mit kapunk.

Apple.hu fekete péntek

Az Apple sosem volt híres a nagy akcióiról. Tulajdonképpen szinte alig van kedvezmény az oldalukon, és azért Amerikában a Fekete Péntek bizony komoly kedvezményt jelent, sokszor vérre menő harcokkal tarkítva azt. Így joggal kérdezzük, hogy ez most 5% kedvezményt és ingyenes szállítást jelent, vagy pedig komolyabb, 30-70%-os akciót, akár Apple termékekre is?

Az külön érdekesség, hogy hazánkban is elérhető lesz ez az akció, bár nyilván ez csak a hazai kiegészítő készletre vonatkozik, illetve adott esetben az Apple termékekre. Én hétvégén pont Londonban leszek, így kíváncsiságból benézek majd az Apple Store-okba is, de szerintem ez csak online lesz érvényes. Ide kattintva megtalálod a kedvezményeket.

Hazánkban azért eléggé megosztó a Black Friday, manapság már több héttel előtte is akcióznak a cégek ezzel a névvel, és nem csak egy napon.

Te mit gondolsz az Apple-bevásárolónapokról?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Az App Sore-ra mennyire jelemző a fekete péntekes akció? Affinity Photo kedvezményben reménykedem :smiley:

  2. ef-dani says:

    Szoktak csinálni Black Friday akciókat. Adnak kupont :smiley:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!