fbpx Skip to content

Az UV-sugárzás elleni védelem és a bőr nedvességének fenntartása kulcsszerepet tölt be a bőrünk fiatalságának és egészségének megőrzéséhez. Noha fontos lenne megismerni és megfelelően gondoskodni a bőrünk védelméről, a mai rohanó életmód mellett ez nem annyira egyszerű.

mili skin care

A nap UV-sugaraitól a bőr fakóvá, ráncossá és szárazzá válhat. A bőrünk egy természetes védőréteget képez a külvilág hatásai ellen, így amikor erős napsütésnek tesszük ki, úgy az abban található kollagén károsodik, ezért gyorsabban öregszik. A szárazság pedig sérülékenyebbé teszi a bőrt, így az kevésbé lesz ellenálló a kórokozóknak. Ugyanúgy mint nekünk, a bőrünknek is vízre van szüksége a túléléshez, illetve a rugalmasságának megőrzéséhez. A MiLi digitális okos eszközei a mért adatokon keresztül segítenek megismerni bőrünk valódi igényeit. A termék kialakításánál a hasznosság mellett a legfőbb szempont a praktikum és hordozhatóság volt, így kaptunk egy kompakt, elegáns és hordozható eszközt, ami tökéletesen illeszkedik a modern életstílushoz.

MiLi Pure bőrhidratáltság mérő

Egy biztos: a száraz bőrnél nem létezik rosszabb. Viszont ami még ronthatja a helyzetet, ha nem tudjuk mi okozta a repedezett, piros bőrt. A megoldás egyszerűnek tűnhet, bekenjük a testünket a testápolóval az arcunkat pedig arckrémmel és meg is oldottuk a kiszáradást, de igazából lehet, hogy kicsit mélyebbre kellene mennünk a probléma forrásához. Ebben segít nekünk az új okos MiLi bőrhidratáltság mérő.

A MiLi Pure bőrhidratáltság mérő Bluetooth segítségével kapcsolódik a telefonhoz és egy pillanat alatt segít meghatározni a bőr nedvességtartalmát. Az ingyenes alkalmazás (MiLi Pure+) elmenti a mért adatokat, így naponta nyomon tudjuk követni a bőrünk változását, illetve igényeit. Az appon belül 4 területet tudunk kiválasztani a méréshez: kéz, arc, szem és nyak. Ez azért is fontos, mert a test különböző részein más-más nedvességtartalom számít normálisnak, például a szemkörnyék nedvességtartalma 35% és 45% között a megfelelő, míg a kezünknél a 30%-38% lenne az ideális.

Száraz vagy éppen túl zsíros az arcbőröd?

“A bőrszárazság és a kiszáradt bőr fogalmát gyakran felcserélve használják. Akár együtt is találkozhatunk velük, de alapjaiban két különböző dolgot jelentenek.” – tisztázta a dolgot Sejal Shah, New York-i bőrgyógyász az Allure-nak. “A száraz bőr tipikusan az olaj vagy a lipidek hiányára utal, míg a dehidratált, kiszáradt bőrt a víz hiánya okozza.”

Más szóval, ha nem fogyasztjuk el meg napi ajánlott folyadékmennyiséget, akkor a bőr krónikusan szenvedhet. A test kiszáradása mellett a bőr kiszáradását környezeti problémák is okozhatják, mint a nehéz és nem megfelelő bőrápolási termékek, túl sok napozás, száraz éghajlat vagy akár a forró zuhany.

A bőrünk hidratáltságának méréséhez szimplán kapcsoljuk be a készüléket, majd az alkalmazásban válasszuk ki, melyik testrészünk szintjét akarjuk mérni. Ezután 5 másodpercig tartsuk az eszközt a bőrünkön, amíg meg nem jelenik a mért érték – az alkalmazás mutatja az előző napi hidratáltságot is. Több mérés után az eredményeket grafikon formában is nyomon tudjuk követni, lebontva a napi, heti és havi nézetekre. Az eszköz tisztában van azzal is, hogy a bőr normál hidratáltsága ingadozik az évszakok változásával együtt, így az eredményeket is eszerint értelmezi. A MiLi Pure+-ban is láthatjuk, hogy a bőr nedvességtartalma télen a normál értéktől 5%-kal eltérhet.

A nem, az életkor és a bőrtípus alapján az alkalmazás megmutatja, hol helyezkedünk el a hidratációs létrán másokkal összehasonlítva, illetve szuper tippeket is ad a szint növeléséhez, amennyiben szükség van rá. Mi a teendő, ha nagyon alacsony a hidratáltságunk? Először is próbáljunk meg több vizet (és nem kávét vagy más koffein vagy alkoholtartalmú italt!) inni és vezessünk be egy gyengéd bőrápolási rutint az életünkbe, továbbá minden zuhanyzás után hidratáljunk megfelelően. Az arcunk hidratáltságának visszaállításához segtségünkre lehetnek a hialuronsav tartalmú szérumok, illetve figyeljünk az összetevőkre, hogy kerüljük az esetleges bőrirritációt okozó hozzávalókat.

Kinek ajánljuk?

Ha szeretnéd a legjobbat nyújtani a bőrödnek és kíváncsi vagy, milyen állapotban van, vagy csak szimplán érdekel, mennyire hatásos a méregdrága hidratálókrémed, akkor a MiLi Pure bőrhidratáltság mérőt neked találták ki! Férfi olvasóink figyelmébe is ajánljuk ezt a terméket, hiszen minden nőnek fontos a fiatalság megőrzése, ezért nagymamáknak, anyukáknak, illetve a párunknak is hibátlan ajándék lehet! ????

A kiváló ár-értékű MiLi Pure bőrhidratáltság mérőt ide kattintva tudjátok megvásárolni.

MiLi Skinmate UV-sugárzás mérő

Manapság egyre több embert diagnosztizálnak bőrrákkal, ami többek közt a nem megfelelő bőrápolásnak is köszönhető. A nap káros sugarai elleni védelemhez elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk azzal, milyen mértékű UV-sugárzás éri a bőrünket nap mint nap, ebben nyújt segítséget nekünk a MiLi Skinmate UV-sugárzás mérő.

A MiLi volt az első olyan márka, amelyik egy olyan okoseszközt szabadalmaztatott, mely közvetlenül lementi a mért UV-sugárzási adatokat a HealthKitbe. A MiLi Skinmate+ a napfény UV-intenzitását valós időben méri, így mindig pontosan tudhatjuk, milyen védelemre van szükségünk, bárhol is legyünk éppen. Az appot pedig külön arra fejlesztették ki, hogy figyelje azokat az órákat, amikor a legkárosabb a nap UV-sugárzása, illetve beállíthatunk emlékeztetőt is, hogy kapjunk értesítést, amikor ideje újra felkenni a fényvédőt. Az eszköz kialakításánál ismét fontos szerepet játszott a mindennapi használat, hiszen egy kicsi, hordozható termékről beszélünk, amit könnyedén magunkkal tudunk vinni egy-egy utazás, vagy akár strandolás során.

A MiLi Skinmate UV-sugárzás mérő kedvező árának köszönhetően könnyen elérhető bárki számára. Különösen ajánlanám annak, aki hamar leég a napon, illetve a sokat túrázók táskájának is hasznos kiegészítője lehet ez a kis készülék. Ide kattintva megvásárolható!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok