A 90-es évek Apple dizájnja inspirálta a Versace sportcipőjét

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iDropNews írt egy érdekes cikket, miszerint Salehe Bembury, a Versace sportcipő tervezője egy újfajta dizájntervről tett közzé képet az Instagram profilján, amelybe beleszőtte az Apple 90-es éveit.

Korábban már az Adidas is próbálkozott hasonlóképpen, ők a színes Apple logóval díszítették a cipőt.

Valójában nagy tételszámban még nem készültek Apple-dizájnú cipők, az Adidas is csak korlátozott darabszámban gyártotta le cipőit, néhány forrás szerint csak egy-két prototípus készült belőlük, mások azt állítják, hogy az alkalmazottaknak készültek az ikonikus Adidas x Apple “topánok”. Mindenestre nagyon ritkák, és az áruk épp emiatt még a 15 000 dollárt is elérheti.

Az Adidas által tervezett Apple-dizájnú cipő

Az Adidas által tervezett Apple-dizájnú cipő

De térjünk vissza a Versace divatcégre. A Bembury által tervezett (vagyis talán sokkal inkább újratervezett vagy áttervezett?) Apple dizájnú cipő az Adidashoz hasonlóan szintén fehér, minimalista tulajdonságokkal rendelkezik, viszont a lábbeli oldalain a vállalat nevét fedezhetjük fel szivárványszínű logójukkal ellátva, valamint a cipő nyelvén is a szivárvány Versace logó díszeleg:

Arról nincs információ, hogy a cipő valóban forgalomba kerül-e majd, de ha igen, akkor is borsos árazást kaphat, ahogyan az is esélyes, hogy csak limitált példányszámban dobja piacra a vállalat.

Te hordanál ilyen cipőt?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!