iPhone XR reklámok – pénteken már megvásárolható a készülék

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt hét óta előrendelhető az iPhone XR, ami ezen a héten válik elérhetővé hazánkban is. Természetesen mi is kezünkbe fogjuk majd hétvégén és leírjuk a véleményünket róla, de addig is érdemes megnézni az Apple két videóját.

iPhone XR apple reklam

Az iPhone XR az Apple 2018-as belépő készüléke, de azért ennél sokkal több. Igaz, nem rendelkezik OLED-del, de nagyobb kijelzőt kapott, mint az iPhone XS. Megkapta az új innovatív A12-es processzort és vele együtt az új HDR kamerát is, ami képes portrét is készíteni dupla kamera nélkül. Alapjában véve egyáltalán nem beszélhetünk egy rossz készülékről, azonban megint csak az árazás tántoríthat el minket hazánkban a vásárlástól. Nézzétek meg a videókat.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Régóta ez a legnagyobb iPad mini frissítés… :slight_smile:

  Remélem jövőre iPhone SE2 / SE(S) is lesz.

 2. ef-dani says:

  Mondjuk még az XS Max is több mint kétszer belefér a minibe :smiley: továbbra se érzem tablet konkurenciának a telefonkat​:smiley:

 3. Mennyire tudnék pedig örülni egy új iPad mininek. Engem már az boldoggá tenne, ha a képernyő méret maradna csak bele tennék az A10-et meg 2GB ramot. Tudom húzzam ki a kezem a biliből…

 4. kchris says:

  … te is huzd ki a kezed szerintem a bilibol…

 5. Bob says:

  Csak ne lenne ilyen rohadt nagy. Tényleg ennyire szeretik az emberek ezt a méretet???

 6. Az érdekelne, hogy számoltad ki. Az egyiknek 6,5" a kijelzője a másiknak 7,9", nem a készülék mérete számít hanem a kijelző mérete, de még úgyse jön ki. A felbontásról meg ne is beszéljünk.

 7. ef-dani says:

  Az átló egy szám. Van egy másik, ebből a szempontból szintén nem elhanyagolható, az a képarány. De egyébkéntt megfogod és egymás mellé teszed a kettőt. Mint ahogy ők is tették: http://actualapple.com/xs-max-iphone-will-replace-the-ipad-mini/

  A felbontás még egy dolog, ebben is aláz az iPad mini. Terület szempontjából az Xs Max: 414x896, az iPad mini: 768x1024

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!