fbpx Skip to content

Míg az iPhone XS és XS Max hetek óta elérhető a világ számos pontján, az iPhone XR-t csak október 26-tól tudjuk megvásárolni. Az előrendelés október 19-én kezdődik, ezután pedig már csak várnunk kell, hogy kiszállítsa az Apple.

iPhone XR színek

Míg nem meglepő módon az iPhone XS eladások alul maradtak, az iPhone XR egy érdekes, új terméke lehet az Apple-nek, amit sokan megvásárolhatnak. Az iPhone XR tulajdonképpen az iPhone 8-at és 8 Plus-t váltja le, de sajnos az Apple nem tudta ennek az árát sem tartani, lényegében ismét drágult a készülék. Mivel 6 színben érhető el, így az Apple az iPhone 5c-hez hasonlóan olyan tokot is készített, ami átlátszó.

iPhone XR átlátszó szilikon tok

Az átlátszó szilikon tok kiemeli majd a készülék valódi színét. Végre ha Apple tokot szeretnénk, nem kell “elrejtenünk” a telefonunkat benne, hanem gyönyörködhetünk a termékben. A tok alul és a kamera résznél lesz kivágva, így lényegében bármilyen kiegészítőt csatlakozhatunk majd hozzá. A 9to5Mac szerint az ára 40 dollár körül lehet majd, ez hazánkban az 13 – 16 000 Ft-ot jelenthet. ????

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok