fbpx Skip to content

Az iPhone XS és XS Max megjelenésével az Apple a kamerát is fejlesztette, többek között a portré mód is újításokon esett át.

A vállalat megosztott néhány fotót, amelyeket a felhasználók készítettek az iPhone XS-szel, valamint XS Max-szel. Ugyan minden évben frissül az iPhone kamerája, idén komolyabban “odatette magát” az Apple, és ez persze a fotókon is látszik.

Amatőr és profi fotósok képeit is közzétette az Apple, jól látható, hogy az újdonsült portré módot előszeretettel használják az iPhone-tulajdonosok. A továbbfejlesztett bokeh és HDR a portré módban már-már DSLR gépekhez hasonló fotókat produkál.

Az amatőrök és a profik egyaránt kihasználják az áttörést jelentő 12 megapixeles dupla kamerarendszert az iPhone XS és XS Max készülékekben. Az olyan új funkciók, mint az intelligens HDR, a fejlett bokeh a portré módban és a mélységélesség-szabályozás mind óriási javulást jelentenek a legmodernebb fotográfiai technikákban. Ezeket a képeket a szenvedélyes és tehetséges felhasználók készítették, akik naponta posztoltak a közösségi média oldalakon a #ShotoniPhone hashtag megemlítésével – írta az Apple.

Látszólag két új kamerafunckiót mutatnak be a képek: a mélységélesség-állítást és a kibővített dinamikatartományt, amit a továbbfejlesztett HDR funkció tesz lehetővé.

View this post on Instagram

Selfie ?

A post shared by Matt Baron (@baron_films) on

View this post on Instagram

Not bad IPhone XS.. #shotoniphone

A post shared by ?????? ???????? (@diwiworld) on

View this post on Instagram

The set @ysl here we go ? #iphoneXs

A post shared by Saskia Lawaks (@saskialawaks) on

View this post on Instagram

First Take #shotoniphonexsmax #shotoniphone

A post shared by / | (@aljvd_) on

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.