Amatőr és profi fotósok képeit tette közzé az Apple, amelyek iPhone XS-szel készültek

Az iPhone XS és XS Max megjelenésével az Apple a kamerát is fejlesztette, többek között a portré mód is újításokon esett át.

A vállalat megosztott néhány fotót, amelyeket a felhasználók készítettek az iPhone XS-szel, valamint XS Max-szel. Ugyan minden évben frissül az iPhone kamerája, idén komolyabban “odatette magát” az Apple, és ez persze a fotókon is látszik.

Amatőr és profi fotósok képeit is közzétette az Apple, jól látható, hogy az újdonsült portré módot előszeretettel használják az iPhone-tulajdonosok. A továbbfejlesztett bokeh és HDR a portré módban már-már DSLR gépekhez hasonló fotókat produkál.

Az amatőrök és a profik egyaránt kihasználják az áttörést jelentő 12 megapixeles dupla kamerarendszert az iPhone XS és XS Max készülékekben. Az olyan új funkciók, mint az intelligens HDR, a fejlett bokeh a portré módban és a mélységélesség-szabályozás mind óriási javulást jelentenek a legmodernebb fotográfiai technikákban. Ezeket a képeket a szenvedélyes és tehetséges felhasználók készítették, akik naponta posztoltak a közösségi média oldalakon a #ShotoniPhone hashtag megemlítésével – írta az Apple.

Látszólag két új kamerafunckiót mutatnak be a képek: a mélységélesség-állítást és a kibővített dinamikatartományt, amit a továbbfejlesztett HDR funkció tesz lehetővé.

View this post on Instagram

Selfie ????

A post shared by Matt Baron (@baron_films) on

View this post on Instagram

Bukit Batok Skyline HDR panorama with iPhone XS Max, processed in Snapseed I finally doubled down on upgrading my phone after using the iPhone 6s Plus for close to three years. The camera is indeed a huge step up, with all the new computational photography features like the Smart HDR delivering great results for a phone! I’ll miss using my @oowalife 15mm on it though, so hopefully they’ll make a case for it soon. #shotoniphone #shotoniphonexsmax . . . . . . . . . #citygrammers #guardiancities #art_chitecture_ #openmyworld #sky_high_architecture #lensbible #arquitecturamx #arkiromantix #agameoftones #agameof10k #cityunit #todayweexploresg #freezfram #hbouthere #hotshotz_architecture #rsa_streetview #icu_architecture #openmyworld #passionpassport #rustlord_cityview #tv_pointofview #urbanrising #visualarchitects #leagueoflenses #heatercentral #fatalframes #yngkillers #urbanaisle @sgig @sgarchitecture @instasg @gov.sg @todayweexplore @urasingapore @archdaily @appleorchardroad @apple

A post shared by Jon Chiang (@jon.chiang) on

View this post on Instagram

Not bad IPhone XS.. #shotoniphone

A post shared by Dhyana V (@diwiworld) on

View this post on Instagram

The set @ysl here we go ???? #iphoneXs

A post shared by Saskia Lawaks (@saskialawaks) on

View this post on Instagram

First Take #shotoniphonexsmax #shotoniphone

A post shared by / | (@aljvd_) on

ildigyori Author

Évek óta foglalkoztatnak az Apple termékek, mondhatni rajongok értük. Szeretek írni, főleg olyan témában, ami igazán érdekel, ilyen a tech is. Lassan már két éve erősítem a Szifon.com csapatát.

Támogass engem
follow me
×
ildigyori Author

Évek óta foglalkoztatnak az Apple termékek, mondhatni rajongok értük. Szeretek írni, főleg olyan témában, ami igazán érdekel, ilyen a tech is. Lassan már két éve erősítem a Szifon.com csapatát.

Támogass engem
follow me
Latest Posts
  • AirPods és a bölcsője

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Ezekben legalább nincs semmi túlzás mint a hüvely képeknél. Olyanok amilyenek, hozzák a telefonos képminőséget amiket az évek alatt megszokhattunk :).

  2. pAnk says:

    Nem a készülék érdeme egyik sem :wink:

  3. Én idén elóször látom úgy, hogy látványosat javultak a képek. Eddig valóban nem lehetett megkülönböztetni az aktuális hiperszuper kamerát a tavalyiaktól (igaz ez évek óta). Az idei Xs képek viszont látványosat fejlődtek szerintem, sokkal több a részlet.

  4. Szerinted egy 6S-sel lehetne ilyen képeket csinálni? Nyilván nem vitatja senki, hogy ehhez fotós tudás/érzék kell, de az sem árt, ha megfelelő képességű kamera van annak a fotósnak a kezében.

  5. pAnk says:

    Természetesen nem. De ha egy másik gyártó csúcskészülékével készült kép közé lenne csempészve, nem mondaná meg senki, hogy melyik az.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!