Ezek az Apple termékek debütálhatnak októberben

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2018-ban még nem volt nagyobb frissítés iPad Pro vagy Mac terén, így akik ezt várták, most valószínűleg megkapják.

AirPower

Az Apple szinte minen év októberében is tart egy sajtótájékoztatót, ahol több új termékét is frissíti. Az iDownloadBlog összeszedte, hogy idén milyen újdonságok várhatók.

Érkezhet új iPad Pro, új Mac, frissített HomePod és még sok más. Nézzük részletesen, mikkel számolhatunk ebben a hónapban.

iPad Pro

A vállalat idén két új iPad Pro modellt dobhat piacra, beleértve az első generációs, 11 colos modellt, valamint a harmadik generációs, 12,9 hüvelykes iPadet. Mindkét tablet várhatóan vékony kávát és Face ID-t kap majd, Touch ID-t pedig értelemszerűen nem találhatunk majd rajtuk.

10,5 iPad Pro teszt

Új Mac modellek

MacBook Air és Mac mini frissítésre számíthatunk idén, valamint egy új MacBook is érkezhet. iMac fronton nem várunk nagyobb frissítést, vélhetően egy kisebb ráncfelvarrás történhet.

Új Apple TV

Kicsi az esélye, de nem kizárt, hogy az Apple új generációs Apple TV-t is bemutat ebben a hónapban.

Új audió termékek

Az Apple szinte biztosan kiadja a következő generációs HomePodot, saját márkájú fejhallgatóra vélhetően 2019-ben számíthatunk.

HomePod frissítés

AirPower vezeték nélküli töltő, AirPods tok

Már nagyon régóta várjuk az AirPower vezeték nélküli töltő megjelenését, végre most elérkezettnek látszik a pillanat, illetve számíthatunk egy AirPower-támogatottságot élvező AirPods tokra is, amely vezeték nélküli töltést biztosítana a fülhallgatónak.

Az előző évekhez hasonlóan valamikor 15-e után számíthatunk az eseményre.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Czo says:

    Szerintem az AirPowert soha nem fog megjelenni. A Watch Series 3 specifikaciojaban meg emlitik, hogy AirPowert kompatibilis, viszont a Series 4-nel ez mar nem szererepel.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!