Sebességteszten az iPhone XS Max és a Samsung Galaxy Note9

Szokás szerint ismét összecsapott egy sebességteszt keretein belül a két vezető gyártó két legújabb zászlóshajója. A tesztalanyok nem mások voltak, mint az iPhone XS Max és a Samsung Galaxy Note9.

A Note9 augusztus elején jelent meg, míg az iPhone XS Max csak egy hónappal később.

A PhoneBuff egy speciális környezetet teremtett a teszteléshez, amelyben mindkét telefonon több alkalmazást indítottak el egymást követő sorrendben. A sebességmérést robotok végzik, így az eredmény meglehetősen pontos.

A teszt során az iPhone XS Max minden appot gyorsabban nyitott meg versenytársánál. Érdekes a teszt eredménye, hiszen az Apple zászlóshajójában 4GB RAM található, míg a Note9-ben ennek duplája, 8GB. Az iPhone XS Max győzelméhez az iOS 12 is hozzájárult az alkalmazások megnyitásának gyorsaságában, valamint az A12 Bionic chip is szintén elképesztően jól végzi a dolgát, amit a teszt is tükröz.

Ez a sebességteszt is igazolja azt, hogy nem minden a több RAM, fontos az is, hogy milyen operációs rendszer van a mobilon, illetve természetesen a processzor sem elhanyagolható.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!